Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
speed__100:
--- Citat: Lazo - 12 Listopad, 2010, 22:47:53 ---ma riješio sam ja isto sa serijskim nosačem, ali sam ostavio jednako kako je bilo pa mi mašina stoji dosta prema gore, a htio bi nešto u što sam jako siguran da neće puknut i da mašina stoji više kao serijska :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I meni je bilo najbitnije da je čvrsto i da stoji kao stock i uz to brzo sam ga napravio nisam mario za vibracije,al kad uhvatim vremena smislit cu vec nesto bolje i ovak je nevozan većinom,ponekad malo za gušt po selu.Gdje si odlučio stavit hladnjak?
bebesr180:
po meni jedan di vec i je u prednjoj maski a drugi ako mislis stavljat nemas di dalje nego ispred (iza) prednjeg tocka kao sto sam ja stavio 2 hladnjaka i negrije se taman kako treba bit :))
speed__100:
U mene je od hexagona hladnjak,malo je uzi od sp-ovog.Nemam cukicu od temperature,kolika bi trebala bit normalna temperatura onak dodirnom metodom cyl.
bebesr180:
a neznam ja na svoj kad se malo duze vozam znaci zadnji vecinom i pun gas bude dosta topal al ipak mozes ruku stavit na koju sekundu gore a sad cu si stavit neku cukicu da vidim temp.jer ice stroker radilica i jos dosta toga :D
Lazo:
et soldic je sve reko. ide serijski hladnjak na mjesto gdje i je inace i hladnjak od hexa iza prednjeg tocka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju