Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speedfight 180 + sp 172

<< < (5/19) > >>

speed__100:
Mislim da nebi trebalo pucat i onak se vozim laganini nit dizem po zadnjem nit sta.Ovak sad sa karbom 24 i 98 diznom sa 7.2 litara napravim 150 km,što je 4.8l potrošnje ako se ne varam  :notworthy: :notworthy:.Tolika je bila potrošnja ove mašine od 100ccm.

CoK:
bitna je piksa da ne opterecuje ruke bloka, koje bi vjerojatno pukle i kod samo zatezanja da nema iste

selen bi mogao odraditi nnesto slicno kako vx/r i ostali pia 4t imaju rijeseno...potreban ti je selen sa nosacem kojeg moras fixirati na ramu i nabaviti duzi saraf koji ide kroz blok

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,25383.220.html

ovdje ti je tema od J.U.R.C.E. kako je rijesio selen na svog zipa, pa mislim da bi ti nesto takvo bilo najjednostavnije  :icon_thumright:

CoK:

--- Citat: speed__100 - 12 Listopad, 2010, 22:08:44 ---Mislim da nebi trebalo pucat i onak se vozim laganini nit dizem po zadnjem nit sta.Ovak sad sa karbom 24 i 98 diznom sa 7.2 litara napravim 150 km,što je 4.8l potrošnje ako se ne varam  :notworthy: :notworthy:.Tolika je bila potrošnja ove mašine od 100ccm.

--- Kraj citata ---
:o a daj lazes!!!

sta je to? baotian da ne trosi nista  ???

speed__100:

--- Citat: CoK - 12 Listopad, 2010, 22:17:08 --- :o a daj lazes!!!

sta je to? baotian da ne trosi nista  ???

--- Kraj citata ---

Velim ti toliko prijedjem sa rezervarom,tak da sp moze trošit malo,laganica i eto ii da mora bit airbox od sf 100 kad nemoš strpat org  :toothy10: :toothy10:  ;D

Lazo:
ma riješio sam ja isto sa serijskim nosačem, ali sam ostavio jednako kako je bilo pa mi mašina stoji dosta prema gore, a htio bi nešto u što sam jako siguran da neće puknut i da mašina stoji više kao serijska  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju