Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
Miki-speedy:
--- Citat: speed__100 - 03 Studeni, 2012, 00:10:42 ---
--- Citat: gumy - 02 Studeni, 2012, 18:53:46 ---54mm radilice kolko znam više nema za uzeti nove na centru ili sipu.
s 55mm treba dobro obraditi cilindar i sve će bit ok.
a sad kolko može izgubiti motor na težini ako ga ne koristi za trke?
--- Kraj citata ---
Računam na to da dam cilindar na obradu za 55,jesil ti osjetio kakvo povećanje snage sa 54?Sto se tiče gubljenja na tezini tu nemam bog zna sta skinit,jer jbg kad ja važem previše tak da nije skuter kriv.
Inače sve to slazem iz gušta,nije za trke niti za svakodnevnu uporabu,ovako za pokoji djir i da mogu pošteno peglat maxi 4T.
Sta da radim sa ovim usisom,meni se čini da je to premalo,vrijedi li pravit veliki distancer pa stavljat usis od nsr-a i slično
--- Kraj citata ---
Nema pite od toga,samo skloni pregradu ako imas na tom i to je to.
gumy:
odma sam stavio tu radilicu tako da neznam, mora se osjetiti razlika ako se ostatak motora dobro složi
što se tiče usisa, kemijo sam s time dosta, najbolje rješenje je vforce za piaggio, isti je dimenzijom ko za minareli a nemoraš se zajebavati s distancerima.
bez nekih velikih obrada bloka i varenja vidi onaj usis što prodajem za vespu i rs50, a sve preko toga moraš raditi posebno tijelo di će sjesti usis plus 34+ karb itd itd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju