Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
speed__100:
--- Citat: bebesr180 - 13 Listopad, 2010, 12:44:51 ---a neznam ja na svoj kad se malo duze vozam znaci zadnji vecinom i pun gas bude dosta topal al ipak mozes ruku stavit na koju sekundu gore a sad cu si stavit neku cukicu da vidim temp.jer ice stroker radilica i jos dosta toga :D
--- Kraj citata ---
A dobro ja se ne vozim bas žestoko al bude dosta topao cyl,mos tak malo stavit prst al opet popuri dosta mozda uglavim dolje jos jedan hladnjak i vodenu pumpu.Kad je bio bez plastika to je bilo super,mos drzat ruku kolko hoš.Moram si i ja slozit neku cukicu al problem je sto je sf 100 AC pa nemam u satu neg moram nest drugo izvest.
speed__100:
--- Citat: Lazo - 12 Listopad, 2010, 22:47:53 ---ma riješio sam ja isto sa serijskim nosačem, ali sam ostavio jednako kako je bilo pa mi mašina stoji dosta prema gore, a htio bi nešto u što sam jako siguran da neće puknut i da mašina stoji više kao serijska :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Evo pogle da se da izvest za amortizer,ovo je po meni predobro složeno.
CoK:
ajme ovo je odlicno, a amortizer je tocno kako treba biti i tako bi trebali napraviti :icon_thumright:
to se tak dela!
speed__100:
--- Citat: CoK - 13 Listopad, 2010, 23:33:08 ---ajme ovo je odlicno, a amortizer je tocno kako treba biti i tako bi trebali napraviti :icon_thumright:
to se tak dela!
--- Kraj citata ---
Strašno dobro složeno... :headbang: :headbang: :notworthy: :notworthy:
charnel:
amortizer stoji bolje neg na originalu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju