I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: robert - 29 Siječanj, 2008, 19:49:20vidjet će mo! za sada je ok! nemislim raditi neku high end mašinu niti preradu u lc jer ako bog da ove godine stiže nexus!gle puno je isplativije stavit LC,znas da se nece pregrijat,a ako mozes,zasto ne
vidjet će mo! za sada je ok! nemislim raditi neku high end mašinu niti preradu u lc jer ako bog da ove godine stiže nexus!
ima razlike oko pola ks, to je 10-12% na serijali..ja nebi radio na serijalu to al tuning tko zna..za ovu sezonu imam prerađeni malossi gus AC koji bi trebao davati performanse kao LC pa ćemo vidjeti..inače na pežou treba pumpa, kiler i crijeva i još oni držači gumeni..i kazaljka za temp. vode, naravno..
Znam da je neki lik sa foruma prodava posudu i crijeva od malaguti f 12 mislim, koji gumeni drzaci to? treba i novo deklo di ide magnet (jel ventilator ide onda van), te neki aluminijski ac kit za moj skut ( problem mi je opet nac lc kit jer je moj ac tako da nebih znao koji bi mu mogao pasati, morini je masina
problem je u tome sto ih nigdje nemogu nac lc kiteve za morini a trzim ih vec dosta dugo........
Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2008, 21:51:36problem je u tome sto ih nigdje nemogu nac lc kiteve za morini a trzim ih vec dosta dugo........Imao ja malossi sport LC, kupio u Benconyu...
koliko lofe te je dosa, jesi li jos ista minja sa ugradnjom kita?
znam da sam ovo već negdje pitao ali nemam blage veze gdje! poznat je problem sa svjetlom na luni! previsoko tuče i 5 metara pred skuterom nevidiš ništa!oni šerafi za štelanje su pušioma, možeš okretati do sudnjeg dana i ništa!dali bi se to poboljšalo kad bi se nazad stavio duži amortizer ili oni distanceri za amortizere?