Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I preporucio bi ti gus kit nikakav aluminij...gus je izdrzljiviji vise km izdrzi i u slucaju da zariba mozes brusiti...a sa hladenjem nemas nikakvih problema jel to nije neznam kolko jaki kit i ne vrti se puno...Ja imam isto AC pa nikakvih problema...smao trebas malo hladenje preurediti...odnosno onu plastiku...bum ti pokazao...bas sam gledao kak je kod tebe sad tvornicki napravljeno i opce mi nema logike zasto je to tak...
ovi u NingBo LongJia Motorcycle Co.,Ltd. (tamo se LUNA proizvodi) izgleda da su imali previse pudlica za dorucak!ja ih molim za dimenzije cilindra a oni meni salju ovo:kako sada uz pomoc ove slike saznati dali kit pase?a molio sam ga za dimenzije!
A znaci pisao si im???
Citat: gozz - 29 Listopad, 2007, 10:09:54A znaci pisao si im???jesam, dobio sam jedan dobar prevod pa sa pokusao!nista bez pomoci iz BETA MOTO!danas sam nazvao u BETA MOTO- SERVIS i pitao dali imaju defektni serijski cilindar i variomat!kazu da imaju i da dodem po njih!a mozda dobijem cak i radilicu neku staru!jos jednom hvala i svaka cast deckima u BETA MOTO!
istina, svi seru po servisima a ja popusim jamstvo i opet mi pomognu!mario i kompanija su 100% ok!