Kako vam ide dobivanje "druge prilike" ili da kažem: dobivene šanse da (bar tu, istu) grešku ne ponovite opet...
Nakon pada koji je mogao završiti fatalno, da li ste "složili kockice" i analizirali gdje je propust... ne bi li bilo dobro da se ne ponovi takav pad...
(Ne)vezivanje kacige je mene skoro koštalo glave... kad sam neki dan vidio dečka na semaforu sa Jet-kacigom, nevezanom ispod brade, a meni ispala integralka...
Nikad ne propustim priliku napraviti gestu koja jasno daje do znanja da mislim na vezicu, ali ekipica slabo to "prima na znanje"...
Imam ožiljak na vratu lijevo, na 2 cm od glavne arterije za "napajanje" glave... kojeg vjerojatno ne bi bilo da je kaciga ostala "na mjestu"... Sad vezujem kacigu od dućana do kuće (ne znam ima li 100 metara)...
Ali očito je bilo da sam bio "predviđen" da još nešto napravim u životu... bio sam sretnik koji je preživio udar u Piaggio-vu trokolicu, dolazeći iz suprotnog smjera na raskrižje, oduzeo mi je prednost prolaza i počeo skretat ulijevo (pred mene)
Pretpostavljam da sam mu "uletio" u desna vrata, glavom kroz staklo, ali mislim da sam već u samom udaru prednjeg kola ostao bez kacige... "prestigla me", prije nego je tijelo "krenulo" od inercije...
I tako... lomova nije bilo, "samo" ta posjekotina i potres mozga... ma napisao sam već negdje : sva sreća da sam udario glavom...