ja cu podemonit zbog tog skutera j**** mu mater vise...
znaci napokon na tehncki idem danas (koji nisam prosao j**** i njima mater)...i krenem na magistralu, vozim 90 po urici to je manje vise koliko i ide, i nakon cca 4 km (nije bilo bas cijelo vrijeme 90 tocno, 5 km/h manje vise) skut se sam od sebe ugasi...ok malo pricekam uspijem ga upalit...krenem opet, blaga nizbrdica, nakon 1 km cca se opet samo ugasi...mislim si mozda nema dovoljno benzina, uspijem nekako proc jos km i pol cca do benzinske sa brzinom 80 i natocim 5 i pol litara (znaci litra je bila u rezervoaru jos) i dodjem na tehnicki bez gasenja (do grada sam vozio 80, po gradu manje)
tehnicki nisam prosao, nije to sad vazno...i vracam se ja nazad po magistrali, bila je malo kolona pa je tempo bio od 60-85/90...i tako prodjem oko 5-6 km i na brzini 90 opet se ugasi...ovaj put je jedva na kurblu upalio i dosao sam do doma...performanse su iste, nista se nije promjenilo ali zasto se to dogadja...
nisam jos nista rastavljao, ocu vidjet ovdje, jer iskreno ne zelim rastavljat ako ne moram