jucer sam se malo vozio do rijeke i opatije, i kod iwa u rijeci smo malo postelali karb...znaci oko 40-50 kilometara kad sam se vracao, na nekim dionicama i pun gas...nije se ugasio niti jednom...
igla je sad na sredini, sraf za smjesu na krug i pol, dizna je 86 (bila je 84)...svjecica je savrsena...
danas sam isao do crikvenice i przio sam ga pun gas, nije se ugasio...ali kad sam se vracao natrag, nakon cca 7-8km cijelo vrijeme na punom gasu, na blagoj nizbrdici mi se ugasio...bila je u tanku litra benzina, pa mislim da je benzin pobjegao skroz naprijed, a vuce skroz iza pa da mi se ugasio...jer i upalio sam ga jedva i puno teze nego inace kad se ugasio...dobra stvar je ta da sam stao 5m od benzinske...e sad ja se nadam da je zbog toga jer jucer je sve bilo savrseno...ako nije vise nemam pojma...vidjet cemo kako ce od sad bit...planiram jedan dan otic na fax s njim pa cemo vidjet na magistrali kako ce bit sa punim tankom...ako ne bude dobro dobit cu slom zivaca definitivno, i tako sam blizu sloma oko tog skutera