Tehnički kutak > Tuning skutera

Par dijelova za SF

<< < (3/5) > >>

P.A.L.A.C:

--- Citat: Emperor - 22 Listopad, 2007, 19:18:29 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2007, 00:59:59 ---
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 22:53:17 ---
--- Citat: speed - 21 Listopad, 2007, 21:47:07 ---
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 21:43:46 ---Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?

--- Kraj citata ---
pa promijenit ce se dosta toga,od ubrzanja do kranje,uz multivar dobijes rolice 7 g,

--- Kraj citata ---
Jedan lik je bio dobio 8.5...znaci moze malossi multivar na pezo jer mi je jedna lik sto ima pezo i imao je kit zaj#bo me i rekao da mi nece puno pomoci osim ako nemam kit. a ako njega slucajno ne bude jel valja ist onaj nardov tpr?

--- Kraj citata ---

meni tu nesta nije jasno

1. sta ti mislis pod ovim nardov tpr?

2. torque bez kita i snage nema smisla..mislim da nes dobit nista

--- Kraj citata ---
tpr je top performance variomat....i znam lika koji ima sf i ima samo malossi multivar 200,gljivu,dvoglavu svijecicu,torgue i gljivu i tt spuh i ide mu 120.

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

speed:
ide po satu 120Km/h,stvarnih ako je i 100 km/H

igor.sb:

--- Citat: speed - 22 Listopad, 2007, 19:56:01 ---ide po satu 120Km/h,stvarnih ako je i 100 km/H

--- Kraj citata ---

ma sve je to super

samo sto ljudi svasta blebecu, a drugi vjeruju

mislim kakav torque bez kita, odakle ta snaga da to izgura do kraja, tj. do dole

i sa torguom se ne dobiva krajnja samo ubrzanje

Mr J:
Malossi multivar uzmi, dobar je...

Top Performance tpr je kit/termo grupa... takodjer ima variomata i od top performancea ali nisu dobri kao malossi i polini ili betela i sl...

Svjecicu sa trostrukom elektrodom ima moja skoda felicia pod serijsku, toliko o trkacim automobilima  :icon_thumright:

Torque je potisna ploca/polutka kod kvacila koja ima drugaciji "slic" po kojemu klize, linearan je u odnosu na serijski koji nije i onda je ubrzanje konstantnije i brze...

Emperor:
Pa dobro boli mene briga jel istina ili nije lik je samo tako rekao,nema se tu sad smisla kurcit i slicne gluposti. mozda i  ide sta znas mozda je jos nesto prckao nemozes znat kad ga nisi vidio zato....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju