Tehnički kutak > Tuning skutera

Par dijelova za SF

<< < (4/5) > >>

SlowRider:
Daj pitaj frenda hoce na rejs. Rijetki su Peugeoti koji idu 120

SF2osk:
ma daj nema teorije da je peugeota natjero 120 ..jedino je gospon hac to napravio...uz tvrdnje da masina s vertikalno postavljenom masinom nemoze osloboditi snaku ko sto moze masina s vodoravno postavljenom msasinom ...to je cisti promasaj ..covijek je nacinio cudo ...tkr koji ide 135-140 ,prejebeno brajo moj..tkr je pla i po  :notworthy: :notworthy: :notworthy: jos se divim...peugeot 2stroke power rules :toothy9:

igor.sb:

--- Citat: Emperor - 22 Listopad, 2007, 21:56:48 ---Pa dobro boli mene briga jel istina ili nije lik je samo tako rekao,nema se tu sad smisla kurcit i slicne gluposti. mozda i  ide sta znas mozda je jos nesto prckao nemozes znat kad ga nisi vidio zato....

--- Kraj citata ---

ma sve 5, samo sto svi vole slagati oko brzine da je to strasno

ne znajuci da sat moze i do 20 na sat slagat pa i vise

master_o_fight:
ocno ti satovi i itekako znaju lagat!

Emperor:

--- Citat: igor.sb - 23 Listopad, 2007, 15:06:00 ---
--- Citat: Emperor - 22 Listopad, 2007, 21:56:48 ---Pa dobro boli mene briga jel istina ili nije lik je samo tako rekao,nema se tu sad smisla kurcit i slicne gluposti. mozda i  ide sta znas mozda je jos nesto prckao nemozes znat kad ga nisi vidio zato....

--- Kraj citata ---

ma sve 5, samo sto svi vole slagati oko brzine da je to strasno

ne znajuci da sat moze i do 20 na sat slagat pa i vise

--- Kraj citata ---
Ma ni ja mu ne vjerujem da moze ici toliko......
Evo kupio sam mallossi multivar i red sponge i nadam se da ce se barem malo poboljsati....I cemu sluzi ono bijeli sto lici kao feder malo veci? to sam dobio s multivarom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju