Tehnički kutak > Tuning skutera
Par dijelova za SF
SF2osk:
u jbt nisam to nikad vidio...
igor.sb:
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 22:53:17 ---
--- Citat: speed - 21 Listopad, 2007, 21:47:07 ---
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 21:43:46 ---Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?
--- Kraj citata ---
pa promijenit ce se dosta toga,od ubrzanja do kranje,uz multivar dobijes rolice 7 g,
--- Kraj citata ---
Jedan lik je bio dobio 8.5...znaci moze malossi multivar na pezo jer mi je jedna lik sto ima pezo i imao je kit zaj#bo me i rekao da mi nece puno pomoci osim ako nemam kit. a ako njega slucajno ne bude jel valja ist onaj nardov tpr?
--- Kraj citata ---
meni tu nesta nije jasno
1. sta ti mislis pod ovim nardov tpr?
2. torque bez kita i snage nema smisla..mislim da nes dobit nista
Emperor:
--- Citat: SF2osk - 22 Listopad, 2007, 00:56:52 ---u jbt nisam to nikad vidio...
--- Kraj citata ---
Imas i troglavu...to koristve trkaci automobili i motori nesto dobijes vecu eksploziju i valjda mu je start bolji lili krajna brzina...kad nadem sliku ubacit cu je.
Emperor:
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2007, 00:59:59 ---
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 21:43:46 ---Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?
--- Kraj citata ---
pa promijenit ce se dosta toga,od ubrzanja do kranje,uz multivar dobijes rolice 7 g,
--- Kraj citata ---
Jedan lik je bio dobio 8.5...znaci moze malossi multivar na pezo jer mi je jedna lik sto ima pezo i imao je kit zaj#bo me i rekao da mi nece puno pomoci osim ako nemam kit. a ako njega slucajno ne bude jel valja ist onaj nardov tpr?
--- Kraj citata ---
meni tu nesta nije jasno
--- Kraj citata ---
tpr je top performance variomat....i znam lika koji ima sf i ima samo malossi multivar 200,gljivu,dvoglavu svijecicu,torgue i gljivu i tt spuh i ide mu 120.
igor.sb:
--- Citat: Emperor - 22 Listopad, 2007, 19:18:29 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2007, 00:59:59 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
meni tu nesta nije jasno
--- Kraj citata ---
tpr je top performance variomat....i znam lika koji ima sf i ima samo malossi multivar 200,gljivu,dvoglavu svijecicu,torgue i gljivu i tt spuh i ide mu 120.
--- Kraj citata ---
mega glupost
... i top vario je skoro kao seriski, znaci 0 bodova, jedino dobro sto dobijes koliko toliko dobar remen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju