Tehnički kutak > Tuning skutera
Par dijelova za SF
Emperor:
Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?
speed:
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 21:43:46 ---Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?
--- Kraj citata ---
pa promijenit ce se dosta toga,od ubrzanja do kranje,uz multivar dobijes rolice 7 g,
Emperor:
--- Citat: speed - 21 Listopad, 2007, 21:47:07 ---
--- Citat: Emperor - 21 Listopad, 2007, 21:43:46 ---Evo imam serijski sf za sada mu nista nije mijenjano i presao sam oko 7000 i za prekosutra bi kupio mallossi multivar,kelvar belt,mozda rolice 7.0,red sponge,dvoglavu svijecicu i mozda torque ako bude pa sta mislite jel stoji to kako na pezou i oceli se ista promjeniti?
--- Kraj citata ---
pa promijenit ce se dosta toga,od ubrzanja do kranje,uz multivar dobijes rolice 7 g,
--- Kraj citata ---
Jedan lik je bio dobio 8.5...znaci moze malossi multivar na pezo jer mi je jedna lik sto ima pezo i imao je kit zaj#bo me i rekao da mi nece puno pomoci osim ako nemam kit. a ako njega slucajno ne bude jel valja ist onaj nardov tpr?
SF2osk:
sta je to dvoglava svjecica
pitaNS:
--- Citat: SF2osk - 22 Listopad, 2007, 00:16:55 ---sta je to dvoglava svjecica
--- Kraj citata ---
s 2 elektrode
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju