ajde molim vas 90 posto nas bi (mozda i bude) vozilo ovak bahato kad nabavimo jace pile tak da........
slazem se, mozda ne ovako ali sigurno ne po propisima. zapravo i znam nekoliko njih koji voze dosta divlje. osim toga lako je reci da ces voziti normalno, vecina bi stisnula da ima motor od 1000 ccm. svi se osjecaju sigurno kad oni voze i to im nije divlje, ali kad gleda druga osoba ne bi se slozila s time.
ja jos nisam vidio nikog sa sportivom da vozi normalno. ne mogu se sad sjetiti nikoga. cak ni stranci kojih je kod nas za vrijeme sezone puno.
inace ne odobravam ovakav nacin voznje pogotovo na cesti gdje ima pjesaka i ostalih vozaca ali ne znam zasto su onda dozvoljeni motori koji idu 300 km/h. jer ne mozes dozvoliti nekome da registrira takvu pilu i onda ga moliti da vozi sporo, a na okretu gasa od par milimetara ima 170 konja na vozilu koje je nesto malo teze.
ne znam, meni je to nelogicno... onda treba zabraniti takve motore na cesti jer ne moze mi nitko reci da ima takav motor a nikad ga nije stisnuo. kad odemo na more, ima jedna cesta blizu plaze koja je dosta prometna turistima, pjesacima, kupacima i svaki motor koji cujem da prođe tuda zavrti do 10 000 okretaja i ide 6 puta brze od ogranicenja.
rijetki su ti koji imaju takav motor a voze odgovorno, vecina starijih bikera vozi neki enduro, chopper, naked ili tako nesto pa su mirniji. ali sportive voze sve mladi decki i normalno da stiscu to, poslusajte zvuk ove yamahe r1 i recite da ga ne biste stisnuli.
opet kazem ja
ne odobravam ovakav nacin voznje, ali takav motor jednostavno zove takvu voznju i nazalost mnogi padnu.