Danas se malo klapalo, pilalo varilo pa i vozalo, stavio sam malossi wild liona za piaggio na lunu, prvo sam na nosacu izbusio rupu za minarelli poziciju donjeg sarafa i otpilio donji dio piaggio nosaca koji se vidi na slici, grana se moze izvuc, kako je spuh s pregradama, gledao sam isti promjer cjevi i duljinu cjevi, granu iz cilindra sam stavio luninu jer je unutarnjeg promjera 20,5mm, malossijeva 21 pa to i nema velike veze, malo sam mudrova, otpilio cjevi kao triba, naćulio na skut, pikovao na par mjesta s 85A elektrodom, skinio spuh, izvukao granu i dovrsio varenje...
Kad sam sve povario s dvi-tri elektrode, ocistio sam brusilicom varove, vidio vodom dali pusta na varovima, obojao granu i spuh, namontirao i probao, stavio sam prst na izlaz iz auspuha i skuter se brzo ugasio, znaci da dovoljno dihta...
Prjenos zasad nisam nista dirao, cini mi se da trazi oko 8g role, sad je oko 7g u multivaru...
Sada ide mozda 5km/h slabije u brjeg, nema onog susa, al dok ga mogu malo cimnut na kolo, netreba jace, ide ko nekakva serijala s spuhom, 0-60 u 8s...