Mali update, prije tjedan dva sam stavio druge blokove, kotaci su od f12 al je prednji jos lunin jer nemam puz od km/h, utisci su i vise nego dobri, luna sad ide na kolo kao biciklo a prjenos jos nije niti ustelan
Oko montaze nikakvih problema, samo sam osovinu blokova zamjenio
Iza prvog djira sam odmah stavio morini polutke jer je bila velika rupa u ubrzanju, feder je zasad plavi i prjenos radi +5 samo je start los jer nemam podloske pod vent variomata, a remen je oko 15mm, imam i drugi remen, al cu odmah staviti nekakav sportski variomat, malo duzi remen od serijskog, tvrdje federe u kvacilo i zamjenit cu ac getribu s lc, imam je negdje doma...
Termo grupa je i dalje malossi sport, dell 17,5mm phva karb, spuh stari...
Sad ide oko 85-90 po satu, al puni bolje, a vjerojatno ce jos malo bolje ici ako stavim ducati cdi-bobinu, trenutno je u zimskom snu, ispo sam staro gorivo i skinio akumulator, napunit cu ga pa cu ga vratit na proljece...
Sto se tice stelanja karba, zabunom sam kupio krivu iglu pa je sada unutra nekakva preradjena iz 12phva, pa mi zna zatrokirat na full gasu iako je svjecica nova ngk b9hs, nova lulica, te boja svjecice i cela klipa ok...
Jos cu se malo poigrati oko nosaca masine jer na leru masina visi kao pasija kesa, a kad dam imalo gasa udare nosaci o ramu, trebam preradit i centalnu nogaru, te sredit dekl jer neuedno izgleda...
Ima posla, kupit cu neke sitnice za smirglat i farbat preko zime da se mogu zabavljat, za sad evo slike kako to izgleda: