kolko zajebancije,kolko si klipa do sad sahranio,6/7 ,minareli masina gore i to je to,najlaksa solucija samo treba para
Minarelli masina jest gore, dok je sve bilo ok, top speed ovog setupa je bio 95 po gps-u, a start i ubrzanje uz bok s kawasakiom 250 ltd...
sada ide 70gps al zbog prjenosa, kad sam stavio na papir sto bi sve morao prominit, skuzio sam da nema drugog rjesenja nego minarelli lc masinu serijalu s zx-om... dakle 12mm karb, zastopan ispuh itd...
samo cu reci los si majstor...
jbt, na skuterima sam odvrtio debelo preko 50 tisuca na nijednome ni karike nisam imao potrebe zamijeniti a kamoli klip ili cilindar
(lazem, jesam , malossi sport mi je pri kurblanju ispljunio osigurac pa sam sve promijenio)
1 put je zaribao zbog moje greske, a to kad sam spustio squish na 0.6mm jbg nisam znao i sta sad!?
sljedeci put sam dobio krive karike...
pa sam nabavio dvi minarelli termogrupe, jednu sam naturpija i vozao al mi je puno trosilo pa sam stavio luninu na klip od minarellijeve i naravno komad cilindra lunine termogrupe se odlomi pa zariba opet...
pa sam nabavio opet luninu termogrupu na koju je neki biser turpija, vozila je dok nisam probao krajnju i tada je karika zapela za cil...
sredio cil, promjenio klip pa sam se dosta vozao i taman kad sam ustelao skuter, ostao bez ulja i tada je dobila klipnjaca, skuter je normalno isao, punio +80 bez problema samo je nesto mlilo unutra... tada se rasuo prvi iglicasti pa sam u jednog lokalnog mastora kupio iglicasti navodno od malagutia al je bio od lune... nije vozilo ni 50km komadic sto drzi one iglice, dakle 1mmx1mmx1mm s iglicastog lezaja mi pricjepio obe karike...
Tad sam privremeno promjenio iglicasti jer sam nasao gresku i tako je stalo dok nisam nasao ovu piksu, a ni par km prije toga nov klip se zabio u ispuh i puka donja karika... od tada pise na prosloj stranici...
ugl, skuter neide nigdje, slozen je samo da ide i vamo tamo i to je to, necu trosit lovu na gluposti oko tuninga nego cu prvo sastavit serijalu lc 100% pa cu stavit giannelli rekord ili reverse ili laser x-pro... stavio bi zx-a al to svak ima...
vec sam ustedio love sto mi treba, nasao sam neke djelove itd...
a sto se tice sadsnjeg stanja lune, gore je multivar i dellorto 17.5, bas idem snimit video da vidite kako (ne)ide lol