Tehnički kutak > Tuning skutera
rastavljanje variomata...nebi isus
Yamaha_spy:
Imam frendove sto imaju to cudo i kada su isli skidat nije bilo nista. Taj baotian ima blokade svugdje samo ne tamo di treba :toothy11:
gun_rider:
--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2007, 14:39:06 ---
--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 12:53:03 ---ae mislia san...samo opet triban nać nešto pošteno čim ću ga zaglavit da se ne vrti :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa ako ces pistoljem tj. kompresorom skidati, onda nemas sta zaglavljivati :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Šta se neće i radilica okrenut skupa s vijkom ???
igor.sb:
--- Citat: gun_rider - 19 Listopad, 2007, 00:15:27 ---
--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2007, 14:39:06 ---
--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 12:53:03 ---ae mislia san...samo opet triban nać nešto pošteno čim ću ga zaglavit da se ne vrti :laughing7:
--- Kraj citata ---
pa ako ces pistoljem tj. kompresorom skidati, onda nemas sta zaglavljivati :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Šta se neće i radilica okrenut skupa s vijkom ???
--- Kraj citata ---
pa naravno da ne, pa zato je pistolj mama za sve, variomat, zvono, tocak ako treba
joj joj :angry7: :angry7:
gun_rider:
Aj provat ću onda upilat vulkanizera, al spermisat ću ti kevu ako si me zajeba pa ispadnen idiot :toothy9:
Jer ono, na taj pištolj ide obični gedor nastavak samo šta ovaj zavrti u sekundi za razliku od mene sa gedoron :icon_scratch:
SlowRider:
Vrti se i radilica kada se odvrce pistoljom, samo sto ima jake i kratkotrajne udarce po matici pa se ne stigne zavrtiti radilica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju