Tehnički kutak > Tuning skutera

rastavljanje variomata...nebi isus

(1/5) > >>

gun_rider:
znači radi se o baotianu 50ccm oni šit. skinem deklo, sve uredno i nebi isus odvida onu vidu na variomatu da skinem ono...triban skinit blokadu i stavit nove rolice :glasses9:
znači, prova san ono nekako uglavit sa pajserom, i odvidat, ali nebi isus, prije će ključ puknit nego ja odvidat...postoji li neki trik ili neman izbora i moran nosit u servis da mi on to pištoljen odvida?
a i bojin se više upirat da nebi iskrivia onu osovinu...e tak san onda zasra... :angry7:

igor.sb:
zasto u servis

ako imas u blizini sebe bilo kakvom automehanicara, vulkanizera, pitaj samo da ti to odvrti, skines blokadu, on ti nazad to zavrtiti i caoos

ja tako zajeb..vulkanizera vec jako dugo, mislim da me vec zamrzio, vec napamet znam di sta stoji, kao da sam domaci kod njega, samoposluzivanje  :toothy11:

gun_rider:
ae mislia san...samo opet triban nać nešto pošteno čim ću ga zaglavit da se ne vrti :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 12:53:03 ---ae mislia san...samo opet triban nać nešto pošteno čim ću ga zaglavit da se ne vrti :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa ako ces pistoljem tj. kompresorom skidati, onda nemas sta zaglavljivati  :laughing7: :laughing7:

SlowRider:
Ove metode kojima pokusavas skinuti vijak sa radilice nisu bas najbolje. Imam osjecaj da si vec iskrivio polutku tj. ventilator.
Najbolje nadji nekoga tko ima pistolj (ne za ubijanje) ima ga svaki mehanicar.

Ja sam skinuo taj vijak dole, ali onda je bio problem sto su kinezi zaljepili dodatno ventilator na radilicu i dosta je bilo muke dok sam na kraju radapcigerom svukao ventilator.
Opcenito sve su zaljepili na baotianu, cak i deklo, skines sve vijke dole i udaras cekicem i nema sanse. Nekako skinuo dole, kad ono zaljepljeno :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju