Tehnički kutak > Tuning skutera

rastavljanje variomata...nebi isus

<< < (4/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: gun_rider - 19 Listopad, 2007, 20:22:48 ---Aj provat ću onda upilat vulkanizera, al spermisat ću ti kevu ako si me zajeba pa ispadnen idiot :toothy9:
Jer ono, na taj pištolj ide obični gedor nastavak samo šta ovaj zavrti u sekundi za razliku od mene sa gedoron :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

brisi to odma

i nes ispasti idiot, isuse boze

mislim koji dio price ti nije jasan

i da na to ide gedora

robert:

--- Citat: gun_rider - 19 Listopad, 2007, 20:22:48 ---Aj provat ću onda upilat vulkanizera, al spermisat ću ti kevu ako si me zajeba pa ispadnen idiot :toothy9:
Jer ono, na taj pištolj ide obični gedor nastavak samo šta ovaj zavrti u sekundi za razliku od mene sa gedoron :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
a od koje kuge ti bolujes ti svetog ilije?
decki na ovome forumu pomazu jednostavno svakome koji treba pomoci!
nekad su to odgovori koje mi pocetnici jednostavno nerazumjemo ali vrjede!
a ti nemas nista bolje za pisati nego to?
znas li jeli mu mama ziva ili mozda tesko bolesna (nadam se ziva i pri najboljem zdravlju)!
ja mislim da bi se trebao ispricati!

gun_rider:

--- Citat: igor.sb - 19 Listopad, 2007, 20:38:37 ---

--- Kraj citata ---

brisi to odma

i nes ispasti idiot, isuse boze

mislim koji dio price ti nije jasan

i da na to ide gedora

--- Kraj citata ---

Napisa san to u zajebanciji, i stavia san smajl, nisan mislia ozbiljno, nemoj me krivo skužit. Fala tebi na savjetu, pokušat ču, upilat sutra vulkanizera. Taj pištolj iman i doma ali mi je kompresor sjeban. I na njega ide nastavak od gedora :icon_thumright:

igor.sb:
rober tnx

gun rider, ma znam da je bila zaj.. al nisu bas ukusne takve sale, jer nikad ne znam bas ovo sto je robert napisao...al mama je fala bogu ziva i zdrava  :icon_thumright:

gun_rider:
Bia do prijatelja i skinili sa pištoljem bez problema. Fala svima na pomoći :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju