Tehnički kutak > Tuning skutera

rastavljanje variomata...nebi isus

<< < (2/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 18 Listopad, 2007, 14:44:41 ---Opcenito sve su zaljepili na baotianu, cak i deklo, skines sve vijke dole i udaras cekicem i nema sanse. Nekako skinuo dole, kad ono zaljepljeno :laughing11:

--- Kraj citata ---

pa kad kinezi znaju da je kvaliteta zajamcena, nemas ti sta skidati deklo jer je baotina ne poderiv, sve je na njemu vjecno

....ili

pa kad kinezi znaju da je kvaliteta u k...., tako da vec prije prvog skidanja dekla, podrazumjeva se da ce krepati i da mos kupi drugi baotian

...malo sale nikom ne skodi  :toothy11: :toothy11:

pitaNS:

--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2007, 02:39:06 ---zasto u servis

ako imas u blizini sebe bilo kakvom automehanicara, vulkanizera, pitaj samo da ti to odvrti, skines blokadu, on ti nazad to zavrtiti i caoos

ja tako zajeb..vulkanizera vec jako dugo, mislim da me vec zamrzio, vec napamet znam di sta stoji, kao da sam domaci kod njega, samoposluzivanje  :toothy11:

--- Kraj citata ---

isto..maltretirao sam vulkanizera u komšiluku par puta da mi pozajmi pištolj, dok ga nisam kupio...

Yamaha_spy:
baotian nema prsten na variomatu. ima ispod sica kod gasa, i na samom gasu prereze se roza zica.

igor.sb:

--- Citat: Yamaha_spy - 18 Listopad, 2007, 17:10:22 ---baotian nema prsten na variomatu. ima ispod sica kod gasa, i na samom gasu prereze se roza zica.

--- Kraj citata ---

na gasu?? se zajeb..malo a?

pa jel nisu stariji baotijani imali prsten na variju  :dontknow:

SlowRider:

--- Citat: Yamaha_spy - 18 Listopad, 2007, 17:10:22 ---baotian nema prsten na variomatu. ima ispod sica kod gasa, i na samom gasu prereze se roza zica.

--- Kraj citata ---

Vjerojatno kako koji, ali vecina do sada ih ima prsten na variomatu i rozu zicu koju treba precvikati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju