Tehnički kutak > Tuning skutera

setup za due+

<< < (4/9) > >>

Crazy Kuree:
da traje vječno s nardom haha auspuh se cjeli raspade a već sam naveo trajnost, i ljudi su vozili i na zx pa je radio al nije to to. Due+ i c16 sa runner 180 seriskim se može mjerit naravno kad ga ja radim  :icon_biggrin: a u štelovanju tog midrace moreš toliko pogriješit da te operu oni sa base kitem a razlika je ogromna između ta dva, samo što base možeš fino vozit a ovo se neda iako bi ti bilo to jako zanimljivo to kako ide i zvuk bi ti se sviđo kao i policiji  8)

Ghoul:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Rujan, 2010, 16:55:06 ---...da traje vječno s nardom haha auspuh se cjeli raspade...

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :laughing7: to je istina, ali mislil sam na kit...c16 je bolji izbor jer je kvalitetniji, trenutno pokusavam nac rabljenog, al 0 bodova...samo c20 u ponudi...

a za nardo, ahh... prijateljev sad ima zvuk ko da ima turbinu :laughing11: po ne znam koji put opet negdje nest ruzi, nest se otkvacilo, razlohalo...moral je furat spuh na varenje grane jer je uspjela puknut...onaj karbon/kevlar dio na prigusivacu se rotira kak mu se prohtije, TP metalna plocica je davnih dana otpala...  :laughing6: jel sta bolje stanje sa shotom? il je to isti vrag?

gumy:
zavisi kak potrefiš auspuh tak imaš sreće
prvi shot sto sam imao je bio odličan, drugi mi je puko jedno 6-7 puta
nardo je po meni lošiji od shota, legi je puko nakon ni 300 km prijeđenih, i to prigušivač, nakon toga i ostalo
due i shot/nardo/c16 mogu konkurirati serijskom sp-u do nekih 70-80 poslje toga je gotovo

edit: one nebuloze sa konjažom due i c20 su priča za malu djecu

Crazy Kuree:

--- Citat: gumy - 20 Rujan, 2010, 17:26:30 ---zavisi kak potrefiš auspuh tak imaš sreće
prvi shot sto sam imao je bio odličan, drugi mi je puko jedno 6-7 puta
nardo je po meni lošiji od shota, legi je puko nakon ni 300 km prijeđenih, i to prigušivač, nakon toga i ostalo
due i shot/nardo/c16 mogu konkurirati serijskom sp-u do nekih 70-80 poslje toga je gotovo

edit: one nebuloze sa konjažom due i c20 su priča za malu djecu

--- Kraj citata ---
Nisi bio u Županji da vidiš kako konkurira i u krajnjoj  :icon_biggrin: protiv dva zdravke trka. u samom startu legneš na prednji kraj a on izvraće. i meni se čini da je shot bolji jer je u mene bio dugo onaj tvoj al i on je počeo pucat na nosaču

igor.sb:
u zupanji nijedan zdravko nije bio, osim ivkuljinog, protiv kojeg se nije trkao nitko  ::)

bio je neki trokavi sp s bitubom odozada, koji ne mrda

i od pocetnika  :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju