Tehnički kutak > Tuning skutera

setup za due+

<< < (5/9) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: igor.sb - 20 Rujan, 2010, 18:23:32 ---u zupanji nijedan zdravko nije bio, osim ivkuljinog, protiv kojeg se nije trkao nitko  ::)

bio je neki trokavi sp s bitubom odozada, koji ne mrda

i od pocetnika  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
To je bilo te večeri, po danu se trebo trkat al na putu u županji tj iza granice poispadali šarafi iz dekla getribe i točak se nije mogo vrtit pa je to riješeno u moto kampu i onda su bile trke

gumy:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Rujan, 2010, 18:07:44 ---Nisi bio u Županji da vidiš kako konkurira i u krajnjoj  :icon_biggrin: protiv dva zdravke trka. u samom startu legneš na prednji kraj a on izvraće. i meni se čini da je shot bolji jer je u mene bio dugo onaj tvoj al i on je počeo pucat na nosaču

--- Kraj citata ---

bar meni nemoraš pričati o takvim stvarima jer sam isprobo x kombinacija sa xx djelova.
nemaš šta tražit sa urednim serijskim sp-om poslje 80 na sat i točka.

Ghoul:

--- Citat: gumy - 20 Rujan, 2010, 17:26:30 ---edit: one nebuloze sa konjažom due i c20 su priča za malu djecu

--- Kraj citata ---

e zanima me ta kombinacija! gledam tu po forumu po oglasima i mala mi je razlika u cijeni izmedju shota i c20 u savrsenom stanju!
jel velika razlika izmedju ta 2 auspuha?
gledam po yasuni official site-u i ima onaj graf koji spuh je za koju upotrebu i pise za c20 da je za 70 sport i racing pa ono...
radje uzmem yasunia posto je kvalitetniji...

pralas:

--- Citat: Ghoul - 20 Rujan, 2010, 19:15:22 ---e zanima me ta kombinacija! gledam tu po forumu po oglasima i mala mi je razlika u cijeni izmedju shota i c20 u savrsenom stanju!
jel velika razlika izmedju ta 2 auspuha?
gledam po yasuni official site-u i ima onaj graf koji spuh je za koju upotrebu i pise za c20 da je za 70 sport i racing pa ono...
radje uzmem yasunia posto je kvalitetniji...

--- Kraj citata ---
ako si u mogucnosti uzmi c20,to je high end spuh...kvalitetniji je od shota i naravno da ce vise izvlaciti iz kita :icon_thumright:

Crazy Kuree:
U tom slučaju bi i trajo ko neki high end kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju