Tehnički kutak > Tuning skutera

setup za due+

(1/9) > >>

bakija:
zanima me koi je idealan setup za due+. trenutno imam radilicu tp s plavim polutkama, skf c4 ležajevi, malossi multivar,karb dellorto 19,kvaćilo malossi fly. sad me zanima što mi još fali da bi taj kit mogao raditi kako spada netreba da radi 100 posto. dali ima koi auspuh osim narda i shota da je ok za due+.što je sa strujom dali je treba mijenjati ili je original ok, dali je original hladnjak ok ili ipak treba veći. i ako netko ima due+ koi su idealni valjčići, centralni.

domagoy 46:

--- Citat: bakija - 19 Rujan, 2010, 20:19:25 ---zanima me koi je idealan setup za due+. trenutno imam radilicu tp s plavim polutkama, skf c4 ležajevi, malossi multivar,karb dellorto 19,kvaćilo malossi fly. sad me zanima što mi još fali da bi taj kit mogao raditi kako spada netreba da radi 100 posto. dali ima koi auspuh osim narda i shota da je ok za due+.što je sa strujom dali je treba mijenjati ili je original ok, dali je original hladnjak ok ili ipak treba veći. i ako netko ima due+ koi su idealni valjčići, centralni.

--- Kraj citata ---

imamo jako sličan setup,ja imam due plus,radilic topova s plavim polutkama,multivar,dellorto 19,kvačilo rms,plave opruge kvačila u najopustenijem polozaju,zuti centralni feder,yasuni r,,netreba veci hladnjak,idealni valjci ti zavise od aupsuha kojeg imas itd.

bakija:
za prvu ruku san mislija staviti giannelli reverse ali jedan stari model koi je dosta otvoreniji od ovog novijeg npr. 2008g dali bi to moglo nekako raditi.

salej600:
original struja je ok

pralas:

--- Citat: bakija - 19 Rujan, 2010, 20:40:06 ---za prvu ruku san mislija staviti giannelli reverse ali jedan stari model koi je dosta otvoreniji od ovog novijeg npr. 2008g dali bi to moglo nekako raditi.

--- Kraj citata ---
mogo bi raditi,iako je gianelli ko stvore za 70ccm base a ti imas midrace...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju