1.Auspuh : Pm x- tech 59 (NJEGA NEBI MJENJAO ZNAČI TREBALI BI SE OSTALI DJELOVI UKLUPITI PO NJEMU) - 2500kn
2.Cilindar,blokovi : cilindar znači prerada usisa,kanala,poliranje, poliranje bloka ...itd (Kolko je to sve potrebno napravit kolko izvuč iz cilindra to bi se dogovorio s majstorom - mislim da ču taj posao prepustit j.u.r.c.i kolko znam da je on pravi majstor za to) - ???kn
3.Glava i poklopac glave : Pm glava samo bez poklopca glave jer ti je to nepotrebna a jako skupa investicija.
4.Fergazer : Ja bih isao na keihina 28 kao sto sam ti i rekao preko mobitela jer mikunija je dosta tesko nastelat a za keihina imam provjerenu kombinaciju (mozes pitat i michelea i DINO SP 180 s foruma, kizu iz kvarta, neznam tko je jos vozio dinekov i micheleov runner. Motor na svim otvorima gasa radi jednoliko i bez trokanja sto je odlika stvarno savrseno postelanog karburatora (na 2 t)
5.Usis : stage6 - ali onaj normalni ne V force i uzeti polinijevu plocu sa lamelicama jer su od stage 6 jako lose( o.30 mm),
6.Prirubnica :
stage 6 u kompletu daje i prirubnicu , samo uzeti 2 one gume rezervne jer se zna desiti da puknu iako meni vec dugo nije na spu koji se koristi all day use
7.Filter zraka : izbor je tvoj
8.Radilica : BGM EVOLUTION 110 mm klipnjaca. uz karb od 28 mm ce sjesti brutalno . Uglavnom radilica za koju nitko nece nista moci prigovoriti a ona je temelj svako dobro i dugotrajno slozenog motora.
9.Variomat : multivar (več je doma, ali ako je polini bolji ili neki drugi moguča zamjena) - 1000kn MUTLIVAR JE U REDU(iako je polini nesto bolji sa obradom multivar je isto u redu)
10.Kuplung : Na taj setup i okretaje nepotreban
11.Zvono : Pm zvono (Također nebih mjenjao jer je doma) - 500kn Ako ga imas doma u redu ako ne onda nepotrebno.
12.Prijenos : Kupi od efza sekundar polinijev(isti broj zubaca kao i malossi)(dakle isto produljjenje). Smanjit ces stres na komponente radilice i polutke(za sto getriba prvenstveno i sluzi a i elegantnije ces voziti motor.
13.Struja: dali je potrebno kupiti malossi cdi???- šta bih njime opče postigao??? u principu nije potrebno za taj spuh mjenjati CDI jer nisu preveliki okretaji, ali ako ces ici na izmjenu onda mozes nabaviti od AC magnet namotaje i CDI .
14.Vodena pumpa: U redu je vodena serijska pumpa.