Nađe se povremeno doista dobrih skutera po povoljnoj cijeni...
na vespu sam platio porez, potom pločica i dokumenti pa me je na kraju došla 13.250.
Potom sam obavio veliki servis + promjenu akumulatora, remena, zatezača i valjčića, stavio nove gume sava, ugradio originalni alarm, kovčegi i mali vizir, tako da me nakon svega stoji 17.900, a još je regana do ljeta... nova bi na popustu sa svim tim došla oko 32.000 + rega, što je cca 2K eura više u startu...
ni ja nisam sklon toliko platit! a baš sam želio takvu vespu! a i 20 ks smatram optimalnim za većinu mojih potreba... mislim da su vespe dugovječnije i nesto kvalitetnije izrađene od ostalih piaggiovih skutera...a i klasična linija duže ostaje aktualna... mada, beverliju skidam kapu, ali da ga kupujem, uzeo bih najmanje 200, a ti drže cijenu...
Ljetos sam uzeo skippera 125, iz 2003, sa 3500 km (servisna knjižica), kao novog, s kovčegom i velikim vizirom, za 10.500. Platio prijenos i drugo i promijenio akumulator pa me ukupno došao 11.200. nakon tri mjeseca sam ga regao za cca 100 eur, uz 50% popusta... sad tek ima 5000 km! Skoro isti kua kao bev 125, samo je stariji model i ima kotače od 12 cola i motor sa zračnim hladjenjem od 11 ks... odlučim li se na početku sezone na prodaju, dobit ću za njega najmanje koliko sam platio...
Za razliku od toga, Vespu PX sam platio 3000 kn, ali u nju utukao još 4500... ne računajući registracije.... upravo mi slijedi... Da je hoću prodat, nitko mi za 1988. ne bi dao tu lovu, iako je sada stvarno pic pic! Dakle, ako se želi dobro proć, najbolje je potražit noviji skut po povoljnoj cijeni, ako se baš ne želi vozit krama, u koju pak nije uputno ulagati...