Općenito > Propisi
Hitno!Prekršajni nalog jer sam posudio skuter!
malaguti:
tuta125,je sve rekao :icon_thumright:
jesi dao frendu skuter? jesi
jesi dobio kaznu jer si mu dao skuter? jesi
sve je jasno,imas se ti pravo zalit kao i na sve drugo samo mislim da nista od toga,jbg sranje se dogidilo i sad treba platit...
Akafadam:
Dakle sranje sve u svemu. :)
Jump33r:
Ma daaaaj sta je vama.. :o :o Kakve krade,kakvi zatvor.. Pa bokte znaci ako ja onda svome ocu uzmen skuter(inace zivimo u istoj kuci i iman kljuceve od skutera) bez njegovoga znanja i bacin dir ,zaustavi me policija i ja san taj motor ukra jel tako.. ??? ??? Isto tako i tvoj prijatelj on bez tvog znanja i dopustenja more uzet kljuceve od motora i napravit dir (npr.ide kupit cigare u ducan),pa nemora to bit nekakva krada... Napisi zalbu daj nekome 200 kn da ti napise malo gluposti i ako niste dosad kaznjavani izvuc ce te se uz upozorenje....eventualno cete troskove suda platit.. :binkybaby:
tuta125:
--- Citat: Jump33r - 09 Rujan, 2010, 16:03:11 ---Ma daaaaj sta je vama.. :o :o Kakve krade,kakvi zatvor.. Pa bokte znaci ako ja onda svome ocu uzmen skuter(inace zivimo u istoj kuci i iman kljuceve od skutera) bez njegovoga znanja i bacin dir ,zaustavi me policija i ja san taj motor ukra jel tako.. ??? ??? Isto tako i tvoj prijatelj on bez tvog znanja i dopustenja more uzet kljuceve od motora i napravit dir (npr.ide kupit cigare u ducan),pa nemora to bit nekakva krada... Napisi zalbu daj nekome 200 kn da ti napise malo gluposti i ako niste dosad kaznjavani izvuc ce te se uz upozorenje....eventualno cete troskove suda platit.. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Realno da, ali teorija je nesto drugo :icon_thumright:
Mozes ti isto tako prijatelju uzet 100 kn bez njegova znanja pa ti procjeni je li to krada...
Ali i to sto si reko, mozda mozes spustit kaznu na temelju dosadasnjeg nekaznjavanja (ako dosad nisi kaznjavan?) ili ako nemas vlastitih primanja, ako si student i tako te sitnice.... Postoji mogucnost da ti smanje kaznu.
Kamba:
..pravi se blesav da nisi znao i pitao jel ima on vozačku.... :toothy3:
...al nemoj reć da je uzeo bez tvog znanja.... :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju