Općenito > Propisi
Hitno!Prekršajni nalog jer sam posudio skuter!
Akafadam:
Ne znam,zato pitam vas,mozda ima neki drugi nacin... :)
gagi racer:
najebace frend mnogo vise, sta god ti budes rekao.... :( pogotovo ako budes hteo sebe da izvlacis, onda si njega zakopao :)
Akafadam:
Hvala bogu da necu reci da je ukrao...Ne znam kaj bi moglo proc...Ako imate ideju,pomozite :)
tuta125:
Iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama:
Članak 229.
(2) Vlasnik, odnosno osoba kojoj je vozilo povjereno ne smije dati vozilo na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati vozilom, odnosno osobi koja nema pravo upravljati kategorijom vozila u koju spada to vozilo ili osobi koja u organizmu ima alkohola ili opojnih droga.
(6) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 do 3.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vlasnik vozila i osoba kojoj je vozilo povjereno ako vozilo da na upravljanje osobi iz stavka 2. ovoga članka.
Ne znam kako ti tu ikakva zalba moze pomoc osim da tog prijatelja ne posaljes u zatvor zbog krade tudeg vozila...
Najjednostavnije i najjeftinije rjesenje bi bilo da ti prijatelj plati tu kaznu od 1000 kn i svoju koju je najvjerojatnije dobio zbog nenosenja kacige.
Go-Go RUNNER:
pa nek ti frend da 1000kn i ti plati, i tako i tako će njemu onda stić neka kazna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju