Općenito > Propisi
Hitno!Prekršajni nalog jer sam posudio skuter!
Jump33r:
--- Citat: tuta125 - 09 Rujan, 2010, 16:14:56 ---Realno da, ali teorija je nesto drugo :icon_thumright:
Mozes ti isto tako prijatelju uzet 100 kn bez njegova znanja pa ti procjeni je li to krada...
Ali i to sto si reko, mozda mozes spustit kaznu na temelju dosadasnjeg nekaznjavanja (ako dosad nisi kaznjavan?) ili ako nemas vlastitih primanja, ako si student i tako te sitnice.... Postoji mogucnost da ti smanje kaznu.
--- Kraj citata ---
A jee sad ces ti usporedivat 100 kn , sa motoron... :icon_biggrin: Al zasto nebi moglo proc na sudu ,lipo napise zalbu i tu malo laze mulja ovo ono(nemoj je samo ti ic pisat) i na sudu prijatelj to potvrdi.. i gotovo,nece sigurno ic u zatvor ili tako nesto...sacuvaj boze.... :binkybaby:
Akafadam:
T
Ivan_drifter:
napisi da ti je reko da ima vozacku i to je to i on nece dobit kaznu radi laganja ...nemoguca kazna za tu laz a ti si se izvuko
junior:
plati nekog odvjetnika da ti napise zalbu....
bojim se da ce ukoliko kazes da je frend uzeo bez tvog dopustenja skut protumacit to ko kradju...nznm...
motor se daje samo dobrim frendovima, u one koje imas povjerenja....
znaci ako ti je to dobar frend nek on da nznm 700kn ti 300kn i to je to...najlaski nacin u ovoj situaciji...(tak bi ja s frendom rijesio), a ako ne pristane na to, onda se proispitaj kakvog to frenda imas i kome ces sljedeci put dat skut u ruke (il bilo kaj drugo u ruke)
formoz:
jednostavno, nek on da pare za tu kaznu, tako sam i ja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju