Općenito > Propisi

Hitno!Prekršajni nalog jer sam posudio skuter!

(1/10) > >>

Akafadam:
Ovako ide prica.Prijatelju sam dao krug BEZ PROMETNE DOVZOLE i on je pao sa skutera.Dobio je kaznu jer NIJE imao imao kategoriju za 125ccm.Danas mi je došla kazna od 1000kn i stoji da sam "dao na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati kategorijom vozila u koju spada to vozilo" itd...
Bio je ocevid i napravljen je zapisnik i eto,stigla mi je kazna.Stvar je u tome da frendu NISAM DAO PROMETNU što bi moglo i znaciti da je on uzeo vozilo bez mog znanja,jer samo vlasnik ima prometnu kod sebe...
Npr da je murjak njega trazio prometnu i da ju je imao kod sebe,automatski bi znacilo da sam mu ja DAO NA UPRAVLJANJE i kazna bi štimala,bilo bi sve ok.Ali nije tako,prometna je bila kod mene i vozio je na VLASTITU ODGOVORNOST.
Frend je rekao da mu nije problem izjasniti se na sudu kako je on bez mog dopustenja uzeo skuter (to bi vjerojatno i proslo jedino...  )

Kako napisati žalbu?Vjerujem da neki imaju iskustva pa bih molio da mi netko pomogne,jbte 1000 kn nedam  :o Ima li netko slicno iskustvo??Hitno,ajd pomozi ako znate  :dontknow:

malaguti:
i sta bi se ti sad zalio i isao na sud i rekao da ti je frend oteo skuter?

gagi racer:
AKAFADAM, veoma si inteligentan  :angry7:, ali ti drug moze zavrsiti u zatvoru, da ga optuze za kradju i pitaj boga sta jos, nemoj biti glupav.....

Akafadam:
j#bote na šta se ljudi sve žale i sad serete j#bote,pa ne zelim rec da je on UKRAO SKUTER boze dragi ...samo pitam dal ima netko za podijeliti neku korisnu informaciju ...Zar sam rekao da ga želim optužiti sa krađu?Vozio je bez prometne,na vlastitu odgovornost,dakle da je murjak napisao zapisnik kako treba mozda meni ne bi trebala doci kazna jer nije imao prometnu.Zato vas i pitam JE NE ZNAM kako to ide.
LOCK

Akafadam:
Zvao sam prometnu i murjak mi je rekao da napisem žalbu (bas zato jer je prometna bila kod mene),dakle sve rješeno,nema krađe isuse ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju