Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area 51 - Tuzla
mario_f15:
--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2010, 10:56:10 ---ne znam, mario vozi na 3,9g bijeli cent, multivar ofkors :toothy11:
--- Kraj citata ---
tako je..
ZX..
sa multivarom 3.9gr +-
bijeli centralni
i zute federe na ser. kvacilo
zuti centralni ce mu biti pretvrd..i nema potrebe za njim... :glasses9:
i gljiva ti ne treba skidaj ju i stavi ser.airbox
diznu oko 70 i red sponge..
eddo_tz:
joj de molim te malo mi pojasni ... zasto je serijski airbox bolji od gljive? znaci da se ipak drzim bjelog centralnog? sta cu ako mi ovaj ne uspje nabavit ZX, multivar ima sigurno, jel i dalje idem na 3,9g rolnice il da stavljam neke druge? heeelllppp
Pupo:
--- Citat: eddo_tz - 14 Rujan, 2010, 17:47:36 ---joj de molim te malo mi pojasni ... zasto je serijski airbox bolji od gljive? znaci da se ipak drzim bjelog centralnog? sta cu ako mi ovaj ne uspje nabavit ZX, multivar ima sigurno, jel i dalje idem na 3,9g rolnice il da stavljam neke druge? heeelllppp
--- Kraj citata ---
Koje god da uzmeš, sumnjam da će ti pasat odmah. Uzmeš neke pa se prema njima ravnaš da li ti trebaju teže ili lakše. Nije jednom bilo da na 2 ista skutera i ista setupa nepašu iste rolice već to moraš utvrdit metodom stavi-probaj-ako valja ostavi, ako ne traži druge.
Ako se odlučiš za neki drugi auspuh a ne ZX, morat ćeš provjeriti da li ga možeš uopće stavit na areu zbog specifičnog nosača mašine.
Jump33r:
--- Citat: eddo_tz - 14 Rujan, 2010, 17:47:36 ---joj de molim te malo mi pojasni ... zasto je serijski airbox bolji od gljive? znaci da se ipak drzim bjelog centralnog? sta cu ako mi ovaj ne uspje nabavit ZX, multivar ima sigurno, jel i dalje idem na 3,9g rolnice il da stavljam neke druge? heeelllppp
--- Kraj citata ---
Gljiva ima utjecaja tek kod nekih midrace kiteva i na karburatoru min. 19...Tesko da ces ista dobit sa njon na serijali osim zvuka i toga da ces se satrat dok je ustelas,i puno vecu potrosnju.. eee i daa toga da ce ti puno prije otic citava termo grupa... :icon_thumright: :binkybaby:
eddo_tz:
tenk ju VERI MAČ na odgovoru, skidam gljivu i stavljam serijalu a gljiva ide na prodaju :icon_biggrin: ... a iskreno i cudio sam se zasto mi bajk trosi 5l a nejde uz brdo tamam i da ga poguram opet nece :icon_biggrin: ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju