Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Area 51 - Tuzla

<< < (4/15) > >>

igor.sb:
ne znam, mario vozi na 3,9g bijeli cent, multivar ofkors  :toothy11:

pralas:
pohvale za skuter,zelim ti puno sretnih km :)
sretno s projektom :icon_thumright:

eddo_tz:
hvala hvala drago mi je sto ste se mnogi ukljucili, ja maloprije zvao svog dobavljaca (neki ga sigurno i znaju stanko iz zivinica) trenutno je u italiji vraca se u srijedu pa vjerujem da cu tad sve i pokupovat. uglavnom ja bi volio da se dotad dogovorimo oko svega sto mi treba da kupujem jer mi se stvarno ne eksperimentise previse ...

@ Pupo hvala drug na savjetu za variomat, al odlucio sam se na komplet malossi prenos tako da cu se drzat malossi-a ...

ono sto dosad znam da ide na skut je: malossi multivar, malossi specijal x-belt remen, ZX auspuh i kako razumih uz ZX dobicu i crvene oprugice ... ostalo je jos da se dogovorimo oko centralnog federa i rolnica ... da uzimam zuti centralni il? i koje rolnice 5,5/3,9 il od 5,7 do 6,2?

hvala vam jos jednom sto ste se ukljucili u projekat, motor je moj, pare su moje, al projekat je nas  :headbang: ...

mhr-team:
5,7 do 6,2 uzmi....

eddo_tz:
eh ovako, imam malih problema ... dobavljac mi kaze da sad trenutno nema ZX na stanju i da ga nece bit jos neko vrijeme ... sta da stavljam bez ZX-a u slucaju da ga ne mognem nabavit ... koje oprugice i jel bijeli centralni? isto koje i rolnice ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju