Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Area 51 - Tuzla
eddo_tz:
evo naruceno je sve sutra bi vec trebalo bit tu, nista od ZX-a zasad ... uglavnom bice slike sve ak stigne sutra sklopicu masinu da vidim kako ide pa mozda padne i neki klip ...
eddo_tz:
Evo slike kupljenih i postavljenih djelova, uzeo sam malossi red sponge al nisam jos postavio airbox, fali mi ona guma sto povezuje airbox sa karb-om. to sutra ak bude ljepo vrijeme idem malo potrazit. Ostali djelovi su poredani, zamjenjene su pakne zadnje kocnice, zanimljivo al evo danas mi strugnuse i prednje sad valja i njih mjenjat :dontknow:. Takodje sam napokon zamjenio alneser i vise ne palim na kurblu :headbang:. Zamjenjena je i vodena pumpa, voda vise ne curi, al svaki put poslje voznje moram dosipat vodu ... jel to valja il ne valja i kako da provjerim ak ne valja sta bi moglo bit problem? Bajk ide 70+ po ravnom, brdo je isto skroz oke sad, iduce u planu je ZX i farbanje.
Da dodam, uz multivar su mi dosle rolnice 7g i dobio sam na poklon od momka crne male oprugice za kvacilo (vide se na drugoj slici) ... dal da sta mjenjam il da ostavim tako?
pralas:
sve super,ali nesto nije u redu cim moras mjenjati vodu nakon voznje :nono:
eddo_tz:
nije da moram mjenjat vec moram dosut malo vode ...
pralas:
--- Citat: eddo_tz - 18 Rujan, 2010, 20:50:22 ---nije da moram mjenjat vec moram dosut malo vode ...
--- Kraj citata ---
mislis nakon voznje,potrosi dosta vode(koliko otprilike) ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju