Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Area 51 - Tuzla

(1/15) > >>

eddo_tz:
Evo koja slika na dan kad sam preko bit ponosni vlasnik Piaggio Zip-a SP50 2T i poceo bit preponosni vlasnik Aprilia Area 51 ...

ono sto sam na njoj dosad uradio jeste registracija i postavio sam nogare za suvozaca koji (kako se vidi na slikama gore) nije bilo kad sam uzimo motor!

evo slike s tehnickog:

i njen prvi dolazak u Tuzlu:

Toliko od mene zasad sto se tice slika. A evo sta trazim od djelova trenutno pa bi svaka informacija bila dobrodosla:

Malosi multivar, malosi rolnice, malosi remen, malosi bjeli centralni, malosi male oprugice za kvacilo (te jos ne znam tacno koje da stavljam)

onda trazim isto i far sa novije Area 51 (moj je 99 godiste i nema sociva), znaci onaj far sa socivima ...

to je to zasad, svi komentari su dobrodosli, preko zime pocinje proekat ide farbanje i komplet remont masine ... neide se ni na kakav tuning, motor sad kakav je ide 80+ i meni je to sasvim dovoljno zasad ... jedini problem koji imam je brdo tako da zbog tog cu se pozabavit prenosom ... ako imate nekih prijedloga dodatnih, tu sam ... pozz

neven92:
samo da pitam,kako si prosao tehnicki bez retrovizora?  :toothy11:
inace skuter je zakon  :icon_thumright:

malaguti:
area je odlican skuter :icon_thumright:

b_l_a_c_k:
Lijep skuter.  :icon_thumright:

--- Citat: neven92 - 06 Rujan, 2010, 12:46:14 ---samo da pitam,kako si prosao tehnicki bez retrovizora?  :toothy11:
inace skuter je zakon  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tako je to kod nas u Bosni, ne mjeri se ni brzina skutera do 50ccm.

eddo_tz:
nisu me ama bas nista ni pitali vezano za retrovizore, BTW, motor uopste nije mogo palit kad sam ga nosio na tehnicki, alnesera nisam imo nikako tako da je motor bukvalno odguran na tehnicki  :headbang: ...  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju