Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: koje ulje?  (Posjeta: 38599 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: koje ulje?
« Odgovori #100 : 08 Rujan, 2008, 22:06:45 »
Jbt stvarno.Kosta 138kn u Molydonu.Stvarno nisu normalni.Ja ga placao mislim 98 kn prije dvije godine.

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #101 : 08 Rujan, 2008, 22:08:12 »
Ja sam ga prije par godina placao oko 100kn.Sad neznam kolko kosta al sigurno nije 147kn jer ne vrijedi ni priblizno te novce.

147kn kod vulkanizera 100% kupio sam ga prije mjesec dana,sutra cu bas ic pogledat kolku sad ima cijenu. a ovo getro,metro najblizi mi je u rijeci(oko 60km od mene)
pa kad budeš u rijeci kupiš si 2-3 litre i već si uštedio

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #102 : 08 Rujan, 2008, 22:13:19 »
Ja sam ga prije par godina placao oko 100kn.Sad neznam kolko kosta al sigurno nije 147kn jer ne vrijedi ni priblizno te novce.

147kn kod vulkanizera 100% kupio sam ga prije mjesec dana,sutra cu bas ic pogledat kolku sad ima cijenu. a ovo getro,metro najblizi mi je u rijeci(oko 60km od mene)

da znam to si i govorim kad budem isao u rijeku obavezno kupit ulje,a ja uvijek zaboravim

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #103 : 09 Rujan, 2008, 00:41:50 »

da znam to si i govorim kad budem isao u rijeku obavezno kupit ulje,a ja uvijek zaboravim

Gle, od prvog dana moje mašine unutra je Silkolene Scoot Sport 2 i to 61 hiljadu km! Prvo je koštalo oko 90 kn, a danas oko 50. Trophy je već skoro 18 hiljada na tom kitu. Prve karike gore. Meni je to dost dobro ulje, nisam nikad imal potrebu za TTS-om ili slične full sintetike. Neću niš zaključivat ali svi mi se još i dan danas čudiju  :dontknow:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #104 : 09 Rujan, 2008, 02:17:01 »
silkolene scoot sport2.. - kupio sam litru za 80kn, čini mi se ok! Je dobro to ulje za (base) kit ili mi je bolje ono malossi i koliko je litra tog malossijevog?

A ja pizdim jer sada kosta 59 kuna, a prije je bilo 49....

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #105 : 09 Rujan, 2008, 02:25:38 »
Nego, a zasto ne kupujes pakiranje od 10 litara? Navodno kosta 350-tak kuna....

ne bi znao kud bi s tim  :dontknow:

ne treba mi  :dontknow: jedino uzet s nekim pa podjeliti
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #106 : 09 Rujan, 2008, 03:47:30 »
po meni su dva najbolja ulja mobil1 full sintetic 2t i motul 710 full sint
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #107 : 09 Rujan, 2008, 15:45:37 »
e a ovo stihl crveno sto ste gore spominjali, dali se ono moze koristit dok je na skutu mjesalica? i da npr ako se prije tog ulja stihlovog sipalo neko od kojeg se napravila garez na klipu, dali ce se klip ocistit?

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #108 : 09 Rujan, 2008, 15:57:29 »
Eh dragi ljudi..ja sam do skora korisitio INA 2-taktol..a sad koristim OMV 2-taktno ulje..inače sam prema vašim preporukama našao i gdje ima uzeti Stihl ulje pa ubuduće to se kupuje..pravim sam sebi mješavinu..

A da mi neko kaže kakvo ulje ide tamo kod zadnje gume što je onaj čep u deklu..nešto pise 110ccm..

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #109 : 09 Rujan, 2008, 15:59:37 »
Eh dragi ljudi..ja sam do skora korisitio INA 2-taktol..a sad koristim OMV 2-taktno ulje..inače sam prema vašim preporukama našao i gdje ima uzeti Stihl ulje pa ubuduće to se kupuje..pravim sam sebi mješavinu..

A da mi neko kaže kakvo ulje ide tamo kod zadnje gume što je onaj čep u deklu..nešto pise 110ccm..
to ti pise da ide 1,1dl

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #110 : 09 Rujan, 2008, 16:01:06 »
to ti je ulje za prijenos, ja mislim da ide 80w 90 ulje i da to ti je oznaka koliko ga se ulijeva
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #111 : 09 Rujan, 2008, 16:06:08 »
Aha..Hvala..pošto sam skinuo mašinu na sto i čekam rolnice i remem pa tako i da se o tome postaram..

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #112 : 09 Rujan, 2008, 16:14:22 »

Uzmi Fuchs Silkolene Scooter Gear Oil 80W-90. Imaš ga u pakiranju od 125 ml. Kupiš ulje, voziš se 5 minuta da se ulje ugrije, imaš ispod šeraf kojeg odvrneš da svo ulje iscuri van, zašerafiš to nazad kad se sve istoči, zatim zašerafiš nazad taj šeraf (ne prejako da ti ne pukne blok ko meni) i na kraju gore uliješ cijelu tu bočicu od 125 ml ulja i začepiš. Stvar rješena.

Nakon par minuta vožnje pogledaj dal si dobro zašerafio dolje šeraf, ak je mastan dotegni ga malo (ponavljam - ne prejako!).

33 kune cijena ulja.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
« Odgovori #113 : 09 Rujan, 2008, 16:16:23 »
silkolene scoot sport2.. - kupio sam litru za 80kn, čini mi se ok! Je dobro to ulje za (base) kit ili mi je bolje ono malossi i koliko je litra tog malossijevog?

A ja pizdim jer sada kosta 59 kuna, a prije je bilo 49....

Kod nas na jednoj benzinskoj koštalo 3 godine okruglo 50 kuna. Sad je 54. Kupio neki dan  :icon_thumright:

Dođi kod nas ak ti se isplati za pet kuna pa skočimo odma i na cugu  :toothy9:

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #114 : 09 Rujan, 2008, 17:58:08 »
e a ovo stihl crveno sto ste gore spominjali, dali se ono moze koristit dok je na skutu mjesalica? i da npr ako se prije tog ulja stihlovog sipalo neko od kojeg se napravila garez na klipu, dali ce se klip ocistit?

??

Offline Bose1990

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Nrg Power
  • MojSetup: serijala
« Odgovori #115 : 17 Ožujak, 2009, 01:26:23 »
evo posto sam sad as procita ovu temu pa se pitam, koje bi ulje po vama iskusnijima meni najbolje pasalo, setup mije tamo naveden sa strane scoot prisa 16000, a trenutno koristim total scooter 2t dodje oko kakvih 65 kuna
?OVJEK JE JEDNA JEBENA STVAR.... POGOTOVO AKO JE ŽENA ------ko rano rani,il je pekar il je lud...

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #116 : 17 Ožujak, 2009, 10:32:19 »

Koristio sam to ulje kroz mjesalicu izmedju 7000 i 8000km. Klip gotovo da nije imao garezi osim onog jako tankog sloja koji se vrlo lako skida. Uglavnom, bio sam jako zadovoljan, ispusni kanal je bio cist, cilindar u savrsenom stanju.

Zbog "mirisa"  :redface: sam presao na drugo koje je isto jako dobro, Silkolene scoot sport2, to sam furao oko 10 000km, isto nemam primjedbe.

Nasao sam neke slike kartera i radilice kada bih skinuo dole cilindar. Usporedio sam slike sa Castrol actevo, TTS-om i Silkolene scoot sport2.

Sa castrol uljima, koja su rjedja od Silkolenea i Stihla, karter je bio gotovo suh, radilica je bila vrlo malo masna. Sa silkolene uljem sve je bilo zaliveno tankim slojem ulja. Cudna pojava  :dontknow:
« Zadnja izmjena: 17 Ožujak, 2009, 10:36:34 SlowRider »

Offline dionysus_

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Luna Vision 2
  • MojSetup: --
  • MojSpuh: leo vince tt
« Odgovori #117 : 04 Srpanj, 2009, 14:18:20 »
inače uvijek točim silikone scoot sport, ali su ga poskupili na 80kn u tom dućanu. prije sam ga kupovao za 59kn.

znate li gdje ga mogu nabavit za tu cijenu u zagrebu?

prošo par dućana s motorima, al nemaju. nudili su mi neko REPSOL 2T za 60kn, valja li to šta?
kad nemam niš pametnog za pisat pišem gluposti

Offline Shomi

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Beograd
  • Moj Skuter: Piaggio Typhoon 2009
  • MojSpuh: Euro 3 - Fabricki
« Odgovori #118 : 06 Srpanj, 2009, 02:29:32 »
kakav je agip city tech 2t???

Offline noky007

• forumski biciklist
  • Piaggio Beverly 250ie, x10 500 EXECUTIVE
« Odgovori #119 : 23 Srpanj, 2009, 15:50:14 »
inače uvijek točim silikone scoot sport, ali su ga poskupili na 80kn u tom dućanu. prije sam ga kupovao za 59kn.

znate li gdje ga mogu nabavit za tu cijenu u zagrebu?

Ja ga kupujem u motormaniji za 60kn!