Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: I phone  (Posjeta: 4675 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
Odg: I phone
« Odgovori #20 : 03 Rujan, 2010, 10:37:56 »
kupujes ajfon u t-srotu??? ti is lud...
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline junior

• Tržnica : (+2)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio nrg mc3
  • Moja Kaciga: nolan N61
  • MojSpuh: serijski :)
« Odgovori #21 : 03 Rujan, 2010, 17:41:13 »

ako je "t-srot"=t-mobile, onda neznam zasto je lud...
ja sam svog dobio za 700 kn, buraz za 99 kn i nije nikakva prevelika tarifa...
postoji finta koju mnogo ljudi zna, a kad to znas onda ajfon dobis moglo bi se rec djabe :)
Nudim usluge kupnje preko e-baya i stranica slicnih njemu :)

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #22 : 03 Rujan, 2010, 17:59:44 »
ima ti u bosni lik što prodaje kineske kopije mobitela, većinom nokia....ima i iphone i košta ona starija verzija 240 KM (oko 900 kn), i novija verzija 260 KM (~1000kn)...
ugl frend kupio kod njega i još je sve 5....jedina razlika u odnosu na orginal je to što ima neku slabu kameru , ali zato kopija prima 2 kartice..
sve u svemu odlično je prošao s tom kupovinom..
ako uspijem naći link od bloga na kojem je ponuda dam ti---

i nema wlan, gps, ekran u kur*u... igrao sam se s tom kopijom malo i u kur*u je totalno... kamera 0.3 mpix
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline sfreak

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #23 : 03 Rujan, 2010, 18:11:36 »
postoji finta koju mnogo ljudi zna, a kad to znas onda ajfon dobis moglo bi se rec djabe :)

t club bodovi, i kasnije premjestis tarifu na nize

Offline libje

• forumski biciklist
« Odgovori #24 : 03 Rujan, 2010, 18:47:59 »
t club bodovi, i kasnije premjestis tarifu na nize
može objašnjenje na pm? :icon_scratch: :hello:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline Jump33r

• maxi forumaš
  • Brale
« Odgovori #25 : 03 Rujan, 2010, 20:28:08 »

A finta je...?????????  :dontknow:

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #26 : 04 Rujan, 2010, 11:12:32 »

da 3gs sam uzeo....dao 900 i tarifa 24mj 150....pa tko ima iz hrv sada nitko?biti ce opet tarifa neka ljudi ce na firme uzet i prodavat opet po 3500kn cca ko i 3gs...

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 04 Rujan, 2010, 21:07:11 »
imam 3gs 32gb već godinu dana, uzeo sam ga u americi za 199$ kad je izašao + 175$ za raskid ugovora sa AT&T, otključao sam ga i radi na sve kartice i jailbrejkan je i mnoštvo drugih mogučnosti imam sa jailbrejkom, ovo ljeto mi je prijatelj donjeo iz USA iphone 4 pa sam ga imo priliku testirati, rezolucija naspram 3GS je boli glava, čista slika ko suza, kamera je predobra ima blic pa po noći je slika odlična, brz je jako u odnosu naspram 3gs, grešku ima ali zanemarivu, kada se drži u lijevoj ruci izgubi jednu crticu signala i to je to, sve u svemu čim skupim pare definitivno iphone 4 uzimam, a za sada nebih mijenjao ovaj 3gs ni za bilo koji drugi mob osim 4, btw jailbreak je sada postao legalan tako da se jednostavno jailbrejka sa www.jailbrakeme.com , bavim se tim već od prve generacije iphona pa ako kome treba pomoć nek se javi na pm, pozdrav.

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #28 : 05 Rujan, 2010, 14:18:17 »
to su gluposti ljudi moji...

davat 2 ili vise tisuce kuna za mobitel? ma da... pa nisam lud...  razumijem wifi na mobitelu... to je stvarno korisno za pogledat email, prognozu, novosti... al koji ce vam k.... navigacija i ta sranja? ako si covjek koji svakodnevno koristi navigaciju onda kupis posebno navigaciju garmin, tom tom... a prodavanje fora tipa "kaj ak se negdje izgubim"... ako se izgubis negdje a ciljano ides na neko mjesto onda si debil... svaki covjek si valjda pogleda rutu po kojoj ide prije nego krene... rezolucija, kamera od 5mpix... debilizam... ak hoces rezoluciju, kupi si laptop ili kompjuter (vecina ljudi ih ima doma)... kamera od 5 mpix ili vise? pa za to se kupuje digitalni fotoaparat ak hoces biti profesionalni fotograf... a obrisi lica ako hoces zabiljeziti neki trenutak poseban se vide cist odlicno i na kameri od 2 mpix, a to su imali mobiteli prije 4 godine...

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #29 : 05 Rujan, 2010, 14:26:00 »
i za to sve kaj si nabrojo dat ces 2 puta vise nego da kupis mob sa svim tim :D
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Jump33r

• maxi forumaš
  • Brale
« Odgovori #30 : 05 Rujan, 2010, 14:58:15 »

lol  ::)

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #31 : 05 Rujan, 2010, 15:15:32 »

vecina ljudi ima doma digitalac i komp... a ak si poslovnjak i kupujes navigaciju ona ce raditi 3 put bolje nego mob s navigacijom...

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 05 Rujan, 2010, 16:51:10 »
ne pricaj gluposti...Navigon na Iphoneu radi odlicno i uopce ne vidim smisao kupovanja navigacije ako imas Iphone...kamera na mobu dodje od koristi tu i tamo...

ono sto mrzim je nosit 200 stvari sa sobom...zas bi to morao ako sve imam na mobu...

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #33 : 05 Rujan, 2010, 16:59:34 »
ne pricaj gluposti...Navigon na Iphoneu radi odlicno i uopce ne vidim smisao kupovanja navigacije ako imas Iphone...kamera na mobu dodje od koristi tu i tamo...

ono sto mrzim je nosit 200 stvari sa sobom...zas bi to morao ako sve imam na mobu...

nikad nece navigacija na mobu radit bolje od standalone navigacije... face it... ja osobno nikad nebi dao tolke novce za iphone... al ok, svako ima svoje prioritete i zelje...

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 05 Rujan, 2010, 17:22:59 »
nikad nece navigacija na mobu radit bolje od standalone navigacije... face it... ja osobno nikad nebi dao tolke novce za iphone... al ok, svako ima svoje prioritete i zelje...

nece, ali za mene kao korisnika navigacija na mobu odnosno Navigon je jako dobar, a ima i Tom Tom i iGo od poznatijih...a svaka vise oko 150$ ako se ne varam, pa ipak mislim da vrijedi nesto...

ne bi ni ja dao tolike novce, ja sam ga dobio...ali onaj kome treba i ne zeli bit glavna faca na spici u subotu ujutro taj mob mu je dovoljan za vise godina da ga ne mijenja

Offline junior

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Piaggio nrg mc3
  • Moja Kaciga: nolan N61
  • MojSpuh: serijski :)
« Odgovori #35 : 05 Rujan, 2010, 21:56:26 »
nece, ali za mene kao korisnika navigacija na mobu odnosno Navigon je jako dobar, a ima i Tom Tom i iGo od poznatijih...a svaka vise oko 150$ ako se ne varam, pa ipak mislim da vrijedi nesto...

ne bi ni ja dao tolike novce, ja sam ga dobio...ali onaj kome treba i ne zeli bit glavna faca na spici u subotu ujutro taj mob mu je dovoljan za vise godina da ga ne mijenja

Vrijede, imam ih ja na mobu...al naravno nije placeno 150 $ nego je djabe...
jailbreak :)

Vjeruj mi, malo je ljudi u hrv uzelo mob novi novcati u ducanu bez ikakve tarife, a preko tarifa je iphone jeftin skoro ko i drugi mobiteli ....
Nudim usluge kupnje preko e-baya i stranica slicnih njemu :)

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 05 Rujan, 2010, 22:06:18 »
Vrijede, imam ih ja na mobu...al naravno nije placeno 150 $ nego je djabe...
jailbreak :)

Vjeruj mi, malo je ljudi u hrv uzelo mob novi novcati u ducanu bez ikakve tarife, a preko tarifa je iphone jeftin skoro ko i drugi mobiteli ....

Pa naravno da je preko jailbreaka, lud je onaj koji plati kad ne mora...i moj je uzet na tarifu 150 i 18000 bodova u zamjenu

Offline Jump33r

• maxi forumaš
  • Brale
« Odgovori #37 : 06 Rujan, 2010, 11:54:41 »
Moze neko pojasnit tu shemu sa bodovima..  :dontknow: :dontknow:

Offline marko_AeRoX

• maxi forumaš
« Odgovori #38 : 06 Rujan, 2010, 11:57:31 »
Moze neko pojasnit tu shemu sa bodovima..  :dontknow: :dontknow:

ako imas pretplatu i clan si +cluba sa svakim racunom sakupljas bodove u +clubu... mislim da je 1kn = 1 bod... i za rođendan su se prije dobivali neki bodovi, sad ne znam dal je jos tak... te bodove koje sakupis poslije zamjenis kao popust kod kupnje moba...

Offline m!Ky

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Gospic
  • Moj Skuter: xt660r
« Odgovori #39 : 06 Rujan, 2010, 12:28:28 »
Da,tako je,placanjem svakog racuna se dobiju bodovi.
Ja sam Nokiu 5800 XM kupio za 100kn u T-Mobile-u. :icon_thumright: