Jaako sorry što aktiviram staru temu, ali stvarno moram nešto reći. Kad sam vidio ovo nisam mogao šutiti. I unaprijed isprika ako nekoga uvrijedim (a vjerojatno hoću
)
ja imam na SXV-u tablicu pod repom i vidi se makar je dosta nagnuta
al problem je bio kaj je bila prljava i nije se lako dalo procitat koj je broj
vozio sam se po selskoj i kad sam vidio muriju rastego sam ga malo po zadnjem i kretem mi doso s ledja nakon par sto metri i uzo kljuc iz motora kod sam stajo na crvenom
pod izlikom da nebi kao pobjego
i dao mi 300kn kazne radi tablice.
De poslušaj se jbt.. Kad si vidio muriju rastegnuo si ga mal po zadnjem
Tko je tu kreten? Mislim sry ali ono.. koliko imaš godina? Sam si to tražio. Pa da sam murijaner i netko ispred mene se tako kurči napisao bih mu kaznu za sve živo što bih mu našao. A to što ti je izvadio ključ iz brave - dobro je i učinio jer je vidio da si malo luđi lik. Još si dobro i prošao.
a taj lik (policajac) je trebao pušit tu spiku i valjda ti još platit i cugu...
čovjek obavlja svoj posao, nastoji ne abit veću kaznu, ali ipak opalit po džepu, kako se svi ne bi baš beskrajno zahebavali... i onda ga, jer obavlja svoj posao, nazivate konjem... sorry, ali meni se tone čini u redu! a i molio sam da se suzdržite takvih komentara... tragično je kako ne vidimo sebe, a spremni smo ružno komentirat druge...
U potpunosti se slažem s ovim.
Trudim se, jako se trudim u njima vidjeti ljude, ali ne ide.
Vadjenje kljuca iz brave smatram napadom ukoliko nije opravdano ranijim pokusajem bijega. Problem sa njima je sto svoje frustracije lijece iskazivanjem (imaginarne, jer su zapravo jadnici ko i svi mi) moci nad slabijima. Dok su takvi - g#vn# su.
Naravno, u svakom kukolju ima i zita (ne, nisam krivo napisao).
Ima ih stvarno groznih, koji dokazuju moć nad "slabijima", ali nisu svi takvi i u ovom slučaju ne vidim nikakvu krivicu policajca.
mlad je , bilo ih je oko 5-6 na motorima, moro se dokazat..ko ga jebe imo je srece kaj je bilo crveno a to sam mu i reko
Hm.. mlad je.. a ti?
Meni ovaj post više govori o tebi nego o njemu.. to više zvuči ovako: Mlad si, bilo ih je 5-6 na motorima (vjerojatno i ljudi sa strane), morao si se dokazat. Ko te j, imao si nesreće kaj je bilo crveno, a to si i sam priznao.