Evo C/P sa svijetaskutera...
Evo danas skinuo DEAKA i stavim LeoVince 4Road koji san dobija od Runnera iz Vinkovaca.
Pa da reèemo neke razlike:
Vizual i tech:
4Road je sa punom granom do glave, DEAK do polovice.
Širina grane na 4Roadu je kao u serijale, mozda milimetar-dva šira al na oko se ne primjeti + 4Road ima koljeno na sredini grane koju standardna grana(dakle i deak) nemaju. Deak je slip on, standardna grana do polovice i onda grana do DEAKA koja je poprilièno šira od standardne. a i LeoVincejeve.
4Road i Deak su dosta slièni iznutra, grana im ulazi do 1/3 lonca i onda se reže u križ i spaja na sredini. U deaka je ta grana duplo šira, te mu je izlaz na kraju auspuha duplo širi.
Inaèe je i DEAK puno lipši za vidit nego 4road.
Zvuk:
Zvuk DEAKA i 4Roada se uopce nemoze usporediti. DEAK ima zvuk tipa nekog SMa s akrapom gore i sve tutnji, a 4road neki prigušeni bezvezni zvuk, gljiva mi se èuje jaèe nego on. Iman osijeæaj ko da ce mi motor povratit.
Performanse: DEAK daleko daleko daleko bolji. Motor mi sa 4Roadom nemoze maknut, ubrzava 100 godina, nešto tipa Shacal.
Cijene:
LeoVince 4Road: ~2000kn (Raznorazni duæani, uglavnom dileri aprilije)
DEAK: 1500kn (091/519-2634 Igor Deak, Makarska)
Shacal se veæ dokaza ka sranje.
Dakle, riješili smo sve.
P.S. Ako nije problem nek se stavi u FAQ tako da nebi stalno neko zapitkiva koji ce auspuh stavit na VXRa
eto, decko je sve pojasnio...peace!