Ja sam imao lude srece i cirkusantskim akrobacijama sam ostao u sedlu nakon 2 proklizavanja prednje gume...
Prvi put pri silasku sa slavonske na benzinsku na zitnjaku, pri brzini od oko 100kmph odvajam se za skretanje na benzinsku, glatki asfalt lagana kisica, stare gume, lagano stisnem kocnicu prednja pocne klizati i motor se naginje odmah na stranu, refleksno izbacim noge, prebacim tezinu pa posne padati na drugu stranu i tako se ja prebacujem i kocim i nogama i lagano kocnicom i jedva se nekako izvucem.... Volan sam drzao ravno - dakle nema skretanja u takvoj situaciji...
Drugi ut pri kocenju, naisao na pijesak, sva sreca kada sam proklizao i opet poceo padati pustio sam prednju kocnicu i kocio straznjom - refleksno... nogama se jos nekako odrzao u sedlu ali zbilo se pri nekih 60kmph...
I naravno prvi put sam otresao, jos na formuli... Stare gume, gledao cure na stanici a auto ispred mene stao na pjesackom, pogledam ispred sebe auto na par metara, naglo zakocio objema i rasuo se ka vreca krumpira... uglavnom proslo je bez vecih posljedica... Od tada vozim malo pametnije...