Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 factory ditech 2007 problem
funkyzg26:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Kolovoz, 2010, 21:38:00 ---aprilia mašine proizvodi morini, tj. suzuki je kopirao franco morini, a aprilia je to prodala pod svoje
amerikanci voze drugu generaciju morinija ditech, zapadna europa purejet SR-ku a mi ovdje baljkanci samo karbove :toothy3: i to smrdljivi piaggio
SR je SR samo kad je morini gore ili minarelli, ovo sve ostalo je smeče
--- Kraj citata ---
kolko vidim taj morini nije isti ko ova ie50 aprilia mašina ona ima 41 bore dok ova u americi morini ima 40 bore
funkyzg26:
ma treba mu novi ecu update potraži na netu da vidiš koji firmware ima kak doč do tog menija da vidiš kaj je na njemu ,kupi za 100 kuna gameboy i onu kazeticu sa firmwareom i to je to možeš to sam napravit i izač če je pun k jeftinije neg da ga nosi u servis a i pitanje je jel ovi kod nas imaju taj softwar ili hardwer za updatat te nove srke jel kod nas ih opče nema
Iwo SR Tuono:
nemože se na gameboy prikopčat, čitaj moj link
imam ja ecu za prodat =)
JogFromYamaha:
je nikaj decki ocito je da bum googlal malo da najdem kak se razjebe te piaggio pureshit batine :angry7:
videl sam da ima na nekom engleskom shopu za kupit neki adapter i cd koji se spaja na komp i programira ecu al dojde 127 funti kaj je 1150 kuna i nije bas ono "jeftini" popravak
Iwo SR Tuono:
u jbt led, baš su ga zasrali
imam ti ja ecu za prodat, to rukneš gore, skineš blokadu sa varia i vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju