Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 factory ditech 2007 problem

(1/8) > >>

JogFromYamaha:
Imam dost cudan problem s frendicin skutom.
Ima ditek novi, ima sad niti 4000km i skuter divlja.
Skuter ima sve serijski (ima cak i blokadu)
nikad nista radeno osim dolijevano ulja i benzina.
Skut uvjek pali prvi puta u danu nakon toga ponekad ne pali uopce.
Ono sto se desava je da okrenete kljuc cekate da pumpa odradi svoj i upalite ga i on radi normalno na leru fino prima gas i ide dobro.
A onda (cesto nakon sto se odveze do grada ili je to vec 2. 3. paljenje istog dana) skuter podivlja.
Okrenes kljuc i samo pocne displej blinkati a pumpa se ne aktivira i dok stisnes anlaser se nista ne desava.
Rjesenje tog problema je samo otpojit akumulator na minutu i spojiti i onda radi sve ko da je iz tvornice izasao.
S obzirom da nebre jadna cura svaki put dok ode u grad na kavu otpajat akumulator dali se netko vec susreo s tim problemom i kako ga je rjesio.
Ili bas mora ici u servis di ce joj razvalit dzep s preskupim popravcima?

Drnda:
podivljao malo komp, pa ga sa tim svojim skidanjem sa struje resetiras... pogle na netu negdje ima li manual kakvi za resetirati to...

Daci:
mislim da nema reseta... trebalo bi novi firmware stavit ....bar mi tak zvuči...najbolje da ode do servisa pa nek ga oni spajaju na gameboy...ovak se ništa nemože napravit

ive_91:
nek izvrti sve greske i pobrise ih, i kad se ovo ponovo dogodi onda nek izvrti greske i popise ih i vidi kaj je.. mozda je neka glupost pa zbuni komp nakon vise puta.

JogFromYamaha:
problem je u tome kaj ona ima unaj user manual
ali u njemu ne pise nista kako se ulazi u analini mod ni nista pise samo obratite se serviseru
tako da ako netko zna kak je na novom diteku kombinacija kaj se treba stisnuti bio bih zahvalan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju