Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 factory ditech 2007 problem

<< < (8/8)

JogFromYamaha:
muahaha
rjesio sam problem  ;D

nasao sam na netu da se na tim pureshit glupostima ima kombinacija za resetiranje kompjutera  :laughing9:

das puni gas i drzis s desnom, okrenes kljuc i primis lijevu kocnicu i drzis 15 sekundi i displej ti pocne samostalno brojat greske i sam se nakon toga resetira i sad sve radi ko nov.
 :bacva: :party046:

kako bu mi netko pive placal (i jos neke stvari delal) od srece

funkyzg26:
kakve greške ti je izlistao baš me zanima znači poslje toga sve radi bez beda jbte pa to je čisti kompjuter hahaha isti k jbte ,sad mi je žao kaj si ja tu ie50 mašinu nisam nigdje mogo nač to kak to da kod nas ih opče nema ni ie361 ni ie50 novih srki ,i  kaj sam ti ja reko google ti je najbolji prijatelj  :glasses9:  :frajer:  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
ma nije izbacivao onak ko stari ditek nego su se vrtele neke brojke na ekranu i to ono ko dok stari windows 95 boota
da ni ne stignes citat
sam je sve odradio
prvo je kojih 15 sekundi sve po ekranu skakalo od brojki koje je sve testiral onda se pojavil bar onaj od temp i kazal je kolko je gotov s procedurom
i onda je umjesto km kazal postotak procedure
sve je bilo u kojih 3 minute gotovo

sve kaj ti pise je checking i onda preleti neka lista s brojkama koje sve izvrti prebrzo i onda ti pise please wait i postotak kolko je gotov
i onda na kraju pise iskuci ga i ukljuci i radi
danas napravio kojih 10 paljenja i radi sve ko nov

Daci:
i to nisi odmah mogo pročitat na af1 .... daj link za onaj cd

JogFromYamaha:
ok, bum probal opet naci taj cd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju