Tehnički kutak > Injection

aprilia sr 50 factory ditech 2007 problem

<< < (5/8) > >>

JogFromYamaha:
ma iskreno nije me briga za skidanje tih blokada jer cura se vozi 35 s njim po gradu i to doslovno
skut se vozi do centra na kavu i dok ide  k decku ili do mene i tak.
Nikakva sportska voznja ni nista slicnog joj ni ne pada na pamet.
Vazno mi je sad samo slozit ga da pali bez zejebancija i disko moda dok okrenes kljuc.  :angry7:

PS taj forum je s morini ditek za amere mi imamo piaggio purejet smece

Iwo SR Tuono:

--- Citat: funkyzg26 - 26 Kolovoz, 2010, 20:08:18 ---i googlaj problem za sve se može nač riješenje na netu u ameriku samo te ditehe uvažaju ni jednog karb modela nemaju dole

--- Kraj citata ---
posjeti moj link iznad i sve će ti biti jasno

funkyzg26:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Kolovoz, 2010, 20:36:51 ---ma iskreno nije me briga za skidanje tih blokada jer cura se vozi 35 s njim po gradu i to doslovno
skut se vozi do centra na kavu i dok ide  k decku ili do mene i tak.
Nikakva sportska voznja ni nista slicnog joj ni ne pada na pamet.
Vazno mi je sad samo slozit ga da pali bez zejebancija i disko moda dok okrenes kljuc.  :angry7:

PS taj forum je s morini ditek za amere mi imamo piaggio purejet smece

--- Kraj citata ---

ma kakav morini diteh svi imaju piaggio mašine i te ie50 aprilia nove mašine  ,skoro svi na ovom diteh dijelu foruma imaju nove srove poslje 2005 godine a to su sve piaggio i aprilia mašine kakav morini  :icon_scratch: i ak si več krenuo pomoč curi pomozi joj do kraja bar da vidiš u čemu je problem  :icon_thumright:

http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=37

funkyzg26:
je vidim da imaju te morini mašine  :icon_thumright: al sam vidio dosta ljudi tu na forumu sa ie50 aprilia i ie361 piaggio mašinama elektronika je ista to kaj nju zajebava tak da googlaj ak ne nađeš pomoč na tom forumu  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
aprilia mašine proizvodi morini, tj. suzuki je kopirao franco morini, a aprilia je to prodala pod svoje

amerikanci voze drugu generaciju morinija ditech, zapadna europa purejet SR-ku a mi ovdje baljkanci samo karbove  :toothy3: i to smrdljivi piaggio

SR je SR samo kad je morini gore ili minarelli, ovo sve ostalo je smeče

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju