Eto i mene.....evo da ukratko napisem....
Ujutro u 7:30 je bio pokret prema Grobniku od Remetinca....Svi stigli na vrijeme pa smo lagano krenuli...
Bio je uzasno hladno....ali staces nismo htjeli odustati...
Putem napravili 2-3 stanke dobrovoljno ili pod prisilom manjih tehnickih kvarova...
Put nije bio nista posebno par stavri su nas ometale ali smo rijesili....lol neki divlji semafori su se stvorili usred sume pa smo ih morali malo postelati jel nisu bas radili u taktu...
:D:D
Naravno skoro na svakoj benzinskoj smo stali i tocili moju rupu bez dna....
Stigli na gorbnik sretni ko mala djeca kad dobe cokoladu oko 12:30...
DOlje ono super odlicno vrijeme suncano u toplo
Bilo je negdje 3:30-4h ciste voznje ostalo su bile pauze i popravci....
Raspakirali se i zgrijali se ja zujim okolo i odmah ugledam legendu Pakya otisao do njega pozdraviti ga i malo popricat.....
Onda smo malo otisli na brdasce pogledati trke kak decki voze....to cete sve vidjeti na slikama nemam kaj puno pisati...
Onda osli pojesti nekaj toplo....neke cevape trkace i tak....
Onda se opet naravno nekaj moralo potrgati meni svijecica riknula....aj to smo brzo rijesili....
E onda otkrio ljudove kak stuntaju na parkiralistu pa im se i ja pridruzio....
Ima puno slika bute sve vidli...
Eto i tako se blizilo 17:30h i mi se poceli spremati i nazad za Zagreb.....eto opet par puta stali i grijali se bilo hladno ali dobro....
nasli neko janje kaj se pece pa se stali pokraj njega grijati lol.....
I tka put uglanvom mracan i dosadan...
prozivjeli neke sokove s mojim ultra malim rezervarom jel benzinske su zatvorile u 19h i od delnica do karlovca niti jedne pumpe ....al ajde nekak sam se dovuka na parama benzina....
Bilo je predobro...ekipa za 300 i nadam se da cemo tako nesto ponoviti u vecem broju i kad malo toplije bude....
Luna je luda ko vrag ide motor ko blesav....jebe ga malo brda i to ali ono puhala je bura pa aj pogurala ga malo...
:D:D
To bi bilo to od mene....