Tehnički kutak > Blokade
blokade na derbiu gp1
marko.p:
a kako ga naštelat?
speed:
probaj malo zategnut vijak zraka pa se probaj vozit,ako jos vise bude trokiral onda ga otvori pola kruga =180 stupnjeva
odin:
--- Citat: marko.p - 04 Listopad, 2007, 15:19:35 ---a šta je s štelanjem omjera zraka i goriva,kako to naštelat??
znam da pitam gluposti,nisam to nikad prije radil...
--- Kraj citata ---
i onda jos hoces garanciju, nakon sto postelas sam pola motora :)
inace, kod nas (krk) je redovan servis 300kn + ovo sto si ti htio jos 100kn, ukupono 400.
mislim da ti je tako manje vise svugdje.
a zeznuto se igrati sa diznama, jer mozes sje*ati auspuh, ako stavis preveliku diznu, razvija se prevelika temperatura u auspuhu i onda ode vrit...
ako ides mijenjati diznu, obavezno mijenjaj i auspuh, stavi pollini ili tako nesto... ali onda opet gubis garanciju...
igor.sb:
--- Citat: odin - 10 Listopad, 2007, 23:52:23 ---a zeznuto se igrati sa diznama, jer mozes sje*ati auspuh, ako stavis preveliku diznu, razvija se prevelika temperatura u auspuhu i onda ode vrit...
ako ides mijenjati diznu, obavezno mijenjaj i auspuh, stavi pollini ili tako nesto... ali onda opet gubis garanciju...
--- Kraj citata ---
kud bas polinija nađes
mislim, ako vec stavi veliku diznu temperatura ce mu biti povecanja u grani spuha zbog eksplozija tj. viska ne izgorenog benzina
...sigurno se tako nece voziti, da mu stalno puca iz spuha
teorija stoji, al u praksi se sigurno tako nece vozati
marko.p:
za sada se ne mislim igrat s diznama i spuhovima i rolica,mislo sam stavit lakše ali nemam volje zezat se s tim i tražit koje najbolje odgovaraju....
za sad me mući to gušenje,probao sam zategnut vijak pa popustit ali samo je gore ili isto,bolje nije...
kad dam gas jedva krene pa povuće ko blesav i dobro ide na 3/4 gasa i onda kad dam puni gas poćne se gušit pa malo povuće i tako.......
u servisu je bio ali nista od toga.....
na peugeotu se tako nešto nikada nije dešavalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju