Tehnički kutak > Blokade
blokade na derbiu gp1
antonioh0st:
--- Citat: marko.p - 10 Listopad, 2007, 19:13:40 ---
--- Citat: ---jel problem skinut sa auspuha? morase nesto rezat?varit?
--- Kraj citata ---
sa spuha sreži sva sljepa crijeva,ja sam još i nekakvu cijev srezao koja ide sa spuha u neko kučište(nemam pojma kaj to je) i te rupe zavariš,malo pofarbaš i to je to...
--- Kraj citata ---
sa auspuha ide cijev i gumicom je povezana sa drugom cjevi koja ide u neko kuciste,kad odreses cijev koja ide sa auspuha sta sa ovom drugom? sam je onak ostavis?
marko.p:
tu cijev odrežeš i izvadiš iz kučišta i ostala crijeva srežeš i to je to.....
skinul sam i prsten,skuter dobro povlaći i vozil sam ga do 75 dalje nisam a koliko će još ić neznam ali ćini mi se da još bi mogao......
potrošnja s blokadama mi je bila 3.7 l/100 km a kolika će bit dalje čemo vidjet
DJ_MY_SOUL:
Ja sam skinuo blokadu kada je bilo 0km na satu. Nisam prelazio vise od 60km/h, i nisam dao jaci gas od 1/3. Skidanje sam platio 100evra u derbijevom servisu u Novom Sadu, i mislim da mi jedna nije skinuta ona najvaznija, iz grane auspuha ide neko drugo malo manje crevo, a nije odseceno. Posto je serijski runner brzi od mene, onda u to sumnjam. I to su velike razlike gde koji ide, 10km/h brzi uzbrdo... Vratio sam mu serijske rolnice 7.0gr, a tamo su mi stavili 6.0gr, i dosta bolje ide sa 7.0gr! Ubrzanje je bolje sa 7.0gr. Ni ja sam nisam verovao. Stavili su mi vecu diznu, i motor mi trosi 7 litara na 120km sto je stvarno previse!
pitaNS:
to ti baš nije dobro što si tako rano skinuo blokadu al aj dobro ako kažeš da ga nisi pržio onda ok!
Skidanje blokade si jako puno platio...da ne kažem odrali su te...mogao si sve sam uraditi!
7 lit na 100 km je previše, ne bi smeo da ti troši više od 5,5l...
za to malo crevo što kažeš, mislim da to nije blokada al aj neka neko drugi potvrdi!
marko.p:
ja sam skinul i to crijevo.....moj meni troši 3.7 l na 100 km....malo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju