Tehnički kutak > Blokade

blokade na derbiu gp1

<< < (8/13) > >>

speed:

--- Citat: marko.p - 10 Listopad, 2007, 19:13:40 ---
--- Citat: ---jel problem skinut sa auspuha? morase nesto rezat?varit?
--- Kraj citata ---
sa spuha sreži sva sljepa crijeva,ja sam još i nekakvu cijev srezao koja ide sa spuha u neko kučište(nemam pojma kaj to je) i te rupe zavariš,malo pofarbaš i to je to...

--- Kraj citata ---
ma to ti je neka eko norma,povrat plinova ponovno u cilindarsamo skinite sva blokade na spuhu dok je skut i nov,jer ga blokade totalno ubiju

Damir 2T:

--- Citat: marko.p - 10 Listopad, 2007, 13:03:26 ---skinuo sam blokade s auspuha,skuter povlaći ko lud ali ide 55 jer nisam prsten skinul,navečer ću i njega skinut....

nigdje nemogu nać dimenzije rolica za gp1 ali sam našao za runnera 19x15.5  5.3 g.....jel moguće da te ima i derbi,ako su derbijeve teže stavio bi te 5.3....

jel zna tko koliko su teške derbijeve??

--- Kraj citata ---

Tocno si reko 19x15.5 mislim da je 6,5 gr

Damir 2T:
kad budes vracao dekl dobro pazi na zupcanik(automat anlasera),kad vracas dekl drzi ga sa prstom ,prst kurnes kroz otvor na deklu koji sluzi za stelanje uljne pumpe.Malo teze ide gore i dole nego kod ostalih skutera ali nije problem samo polako :icon_thumright: ak imas love stavi kelvar remen neznam kak je tebi al meni se uzasno pragrijava

marko.p:
pa nisam baš skužio da se pregrijava,imam tek 600 km.....

neznam kaj da s rolicama napravim,ako su 6.5 onda bi mogao stavit 5.5 g??

i kad vozim na 3/4 gasa i onda dam puni gas a skuter se guši i kad opet malo smanjim gas opet povuće ili držim puni malo se guši pa opet povuće,kako kad....kaj bi to moglo bit??

speed:

--- Citat: marko.p - 10 Listopad, 2007, 21:19:16 ---pa nisam baš skužio da se pregrijava,imam tek 600 km.....

neznam kaj da s rolicama napravim,ako su 6.5 onda bi mogao stavit 5.5 g??

i kad vozim na 3/4 gasa i onda dam puni gas a skuter se guši i kad opet malo smanjim gas opet povuće ili držim puni malo se guši pa opet povuće,kako kad....kaj bi to moglo bit??

--- Kraj citata ---
nepostelan karb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju