Tehnički kutak > Blokade

blokade na derbiu gp1

(1/13) > >>

marko.p:
imam 500 km i idem danas u servis da mi skinu blokade i na kraju ništa,ja doma s blokadama.....

kaže mi 400 kn,ja već lud,neka mu bude,kaže mi 100 kn varenja auspuha i skidanje prstena u varijamatu....

tu nema posla nikako za 400 kn,auspuh meni besplatno zavari vrhunski varioc ali onda ne priznaju garanciju,a taj prsten sam stalno stavljao i skidao na sf2 tako da i to znam,ali neznam skinut prsten i stavit veću diznu,možda znam i to ali nikad to nisam radio pa ajde,ali oni to u servisu ne rade,uopče ne diraju karb....

pošto sam puko i otišao doma i reko ko ih jebe i garanciju i sve.....

odlučio napravit doma sam.....
znaći skinem sljepa crijeva s auspuha pa zavarim,skinem dobro poznati prsten i sad karb,da skinem taj presten ili ne??

ako skinem stavim i veću diznu,64 i navoj 6mm ili sam se zaje....??

u servisu kažu da ne diraju karb jer se motor kao naućio na taj limić i da neću ništa postić ako ga skinem već da će biti problema,da nikad više neću moć naštalat i da će imat neke rupe pri krajnjoj i sl.....

šta da radim??

igor.sb:
koji lopovluk

cekaj jel skidanje blokade 100kn + 300kn (pregled masine tj. kao prvi servis, jer je tako meni bilo)

marko.p:
skidanje blokade je 400 kn,kao 100 kn košta samo varenje i još njihov posao i to je 400 kn...
a njihov posao je samo skinut prsten a karb ne diraju....

kaj da radim s tim limičem,da ga skinem ili ne??

da stavim veću diznu ili ne i koju diznu?? ja mislim 64,navoj 6mm....

igor.sb:

--- Citat: marko.p - 03 Listopad, 2007, 14:50:02 ---skidanje blokade je 400 kn,kao 100 kn košta samo varenje i još njihov posao i to je 400 kn...
a njihov posao je samo skinut prsten a karb ne diraju....

kaj da radim s tim limičem,da ga skinem ili ne??

da stavim veću diznu ili ne i koju diznu?? ja mislim 64,navoj 6mm....

--- Kraj citata ---

prvo bi osao tamo i pitao gospodo draga kolika je vasa satnica, ako je vasa satnica 800kn onda svaka vam cast, jer za to treba pola sata

ostavi limic na karbu, i ostavi diznu 54, kad bude isao spuh neki onda stavi 64 i tako redom

jel mos ti negdje servis promjenit, da odjeb..ove

marko.p:
ok,ostavit ču limić i diznu....

a kaj bi se dogodilo da ga skinem i stavim diznu 64??

spuh neću nikada stavit,skuter oduvjek imam doma i ostat će seriski a za 2 god imam u planu kupit kaj jaće na brzine....

servis nemogu promjenit zbog garancije,ako ga servisiram drugdje onda nema garancije a 2 god nije malo,svašta još može biti...

a pošto skinem blokade sam,nema garancije i moj servis je ponovo piaggio,super dečki,oni su mi i peugeota servisirali makar nije piaggio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju