Tehnički kutak > Blokade

blokade na derbiu gp1

<< < (7/13) > >>

speed:

--- Citat: pitaNS - 09 Listopad, 2007, 19:01:54 ---aaa tako da!
ma ja ću još samo sada na 2500 km otići u servis da zadržim tu glupu garanciju ako mi se ne daj bože nešto desi u narednih godinu dana...

mada čim se vratim iz servisa isti dan na njega ide auspuh, bušenje dekla, skidanje zadnjih plastika itd...  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
bome si i ti malo poludio,jel ;D

pitaNS:

--- Citat: ---bome si i ti malo poludio,jel {$default_grin_smiley}
--- Kraj citata ---

pa puko sam skroz, izgoreo...i što je najgore stalno mi se po glavi motaju kojekakve gluposti šta bi mogao staviti na skut i kako ga malo popimpati... :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

kud sam i dolazio na ovaj forum!!!! :violent1: :violent1:

marko.p:
skinuo sam blokade s auspuha,skuter povlaći ko lud ali ide 55 jer nisam prsten skinul,navečer ću i njega skinut....

nigdje nemogu nać dimenzije rolica za gp1 ali sam našao za runnera 19x15.5  5.3 g.....jel moguće da te ima i derbi,ako su derbijeve teže stavio bi te 5.3....

jel zna tko koliko su teške derbijeve??

antonioh0st:

--- Citat: marko.p - 10 Listopad, 2007, 13:03:26 ---skinuo sam blokade s auspuha,skuter povlaći ko lud ali ide 55 jer nisam prsten skinul,navečer ću i njega skinut....

nigdje nemogu nać dimenzije rolica za gp1 ali sam našao za runnera 19x15.5  5.3 g.....jel moguće da te ima i derbi,ako su derbijeve teže stavio bi te 5.3....

jel zna tko koliko su teške derbijeve??

--- Kraj citata ---

jel problem skinut sa auspuha? morase nesto rezat?varit?

marko.p:

--- Citat: ---jel problem skinut sa auspuha? morase nesto rezat?varit?
--- Kraj citata ---
sa spuha sreži sva sljepa crijeva,ja sam još i nekakvu cijev srezao koja ide sa spuha u neko kučište(nemam pojma kaj to je) i te rupe zavariš,malo pofarbaš i to je to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju