Tehnički kutak > Blokade

blokade na derbiu gp1

<< < (6/13) > >>

marko.p:
bio sam u piaggiu i sve mi mogu napravit,kaže mašina potpuno ista kao na runneru,skidanje blokada 200 kn ali ti nemogu potvrditi garanciju jer nemam ništa s derbijem.....

sad još razmišljam da sam skinem pa ode garancija u k..... ili da platim 400 kn za pola sata posla pa imam garanciju....

kaj vi kažete??
kakve su šanse da mi kaj rikne u roku 2 god??

peugeot mi je nakon 5 godina počeo lagano rikavat,ali ne mašina nego samo kočnica

speed:

--- Citat: marko.p - 09 Listopad, 2007, 13:28:33 ---bio sam u piaggiu i sve mi mogu napravit,kaže mašina potpuno ista kao na runneru,skidanje blokada 200 kn ali ti nemogu potvrditi garanciju jer nemam ništa s derbijem.....

sad još razmišljam da sam skinem pa ode garancija u k..... ili da platim 400 kn za pola sata posla pa imam garanciju....

kaj vi kažete??
kakve su šanse da mi kaj rikne u roku 2 god??

peugeot mi je nakon 5 godina počeo lagano rikavat,ali ne mašina nego samo kočnica

--- Kraj citata ---
znas sta,ja sam na svom peugeotu sve sam radio a imam jos garanciju godinu dana i nije nista riknulo sta se tice masine,a na tebi je da se kockas,mozes sve sam napravit,al nedaj boze da ti se kaj sjebe na masini odma drugi dan,ja da sam na tvom mjestu sam bi radio servis kod kuce

pitaNS:

--- Citat: ---znas sta,ja sam na svom peugeotu sve sam radio a imam jos garanciju godinu dana i nije nista riknulo sta se tice masine,a na tebi je da se kockas,mozes sve sam napravit,al nedaj boze da ti se kaj sjebe na masini odma drugi dan,ja da sam na tvom mjestu sam bi radio servis kod kuce
--- Kraj citata ---

kako imaš garanciju ako si sve sam radio i prčkao? garancija zahteva održavanje motora u ovlašćenom servisu (redovni servisi)!

speed:

--- Citat: pitaNS - 09 Listopad, 2007, 18:17:29 ---
--- Citat: ---znas sta,ja sam na svom peugeotu sve sam radio a imam jos garanciju godinu dana i nije nista riknulo sta se tice masine,a na tebi je da se kockas,mozes sve sam napravit,al nedaj boze da ti se kaj sjebe na masini odma drugi dan,ja da sam na tvom mjestu sam bi radio servis kod kuce
--- Kraj citata ---

kako imaš garanciju ako si sve sam radio i prčkao? garancija zahteva održavanje motora u ovlašćenom servisu (redovni servisi)!

--- Kraj citata ---
ma kazem da bi imao jos godinu dana garancije da nisam sam nista radio

pitaNS:
aaa tako da!
ma ja ću još samo sada na 2500 km otići u servis da zadržim tu glupu garanciju ako mi se ne daj bože nešto desi u narednih godinu dana...

mada čim se vratim iz servisa isti dan na njega ide auspuh, bušenje dekla, skidanje zadnjih plastika itd...  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju